کد خبر : 177754
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ - 14:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تلفات کرونا پس از ۲۳۵ روز ۲ رقمی شد

تلفات کرونا پس از ۲۳۵ روز ۲ رقمی شد

به گزارش مدارا، بنابر اعلام وزارت بهداشت از دیروز تا امروز( ۱ آذر ۱۴۰۰ ) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۴۲۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۸۴۰ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۸۲ هزار و ۸۶۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۲۹ هزار و ۵۳ نفر رسید.

امروز پس از گذشت ۲۳۴ روز آمار مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ دو رقمی شد. آخرین بار روز ۱۲ فروردین امسال، مرگ و میر روزانه کمتر از ۱۰۰ نفر بود.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۷۹۵ هزار و ۶۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.

۳۳۹۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۷ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۳۶۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۶ شهر در وضعیت زرد و ۱۴۶ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
معاون حقوقی سازمان محیط‌زیست: باید صنایع آب‌بر را از اصفهان منتقل کنیم
معاون حقوقی سازمان محیط‌زیست: باید صنایع آب‌بر را از اصفهان منتقل کنیم

معاون حقوقی سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور با اشاره به بحران زاینده‌رود و فرونشست زمین، گفت: باید استراتژی توسعه بازنگری و صنایع آب‌بر را به مناطق ساحلی منتقل کنیم تا اصفهان نجات یابد.

هواشناسی برای آلودگی هوای اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد
هواشناسی برای آلودگی هوای اصفهان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تشدید سکون جوی در مناطق مرکزی و صنعتی استان و اوج گیری آلودگی هوا طی ۲۴ ساعت پیش رو هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

برخورد پژو پارس و پراید در محور قم-کاشان ۵ مصدوم و یک فوتی داشت
برخورد پژو پارس و پراید در محور قم-کاشان ۵ مصدوم و یک فوتی داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: برخورد خودرو پژو پارس و پراید در اتوبان قم-کاشان ۵ مصدوم و یک فوتی بر جای گذاشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است