کد خبر : 176231
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۲ - 17:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تهران سردتر می شود

تهران سردتر می شود

به گزارش مدارا، براساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان طی پنج روز آینده آسمانی صاف تا نیمه ابری گاهی همراه با باد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از بعد از ظهر امروز و بعد از ظهر روزهای سه شنبه و چهارشنبه در پاره ای نقاط (به ویژه در بخش های جنوبی و غربی استان) با وزش باد شدید و احتمال خیزش موقتی گرد و خاک در ارتفاعات گاهی با بارش باران و برف همراه است.

بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه به ترتیب(۲۱ و ۱۱)، (۲۲ و ۱۲)، (۲۱ و ۱۰)، (۱۸ و ۹) و (۱۷ و ۹) درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ورامین با ۲۳ درجه سانتیگراد و فیروزکوه با منفی ۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است