کد خبر : 176039
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۷ - 14:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خودسوزی یک ایثارگر مقابل بنیاد شهید

خودسوزی یک ایثارگر مقابل بنیاد شهید

به گزارش مدارا، سید منصور موسوی، مدیرکل بنیاد شهید استان کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به انتشار این عکس مبنی بر خودسوزی یک نفر در جلوی بنیاد شهید استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تایید این حادثه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: یک نفر ایثارگر صبح امروز سه شنبه ساعت حدود ۹ به بنیاد شهید استان کهگیلویه و بویراحمد مراجعه می کند که مستقیم به پشت بام ساختمان اداره می رود تا خود را از پشت بام به پایین بیندازد که همکاران متوجه او می‌شوند و با صحبت کردن، او را آرام کرده و از این کار منصرف می کنند و مشکلش را جویا می شوند و می‌گوید مشکلم بیکاری است.

وی اظهار کرد: همکاران به او قول می‌دهند که مشکلش حل می شود و می گویند اگر وام اشتغال و یا بلاعوض خواستید به شما میدهیم راضی می‌شود و از ساختمان بیرون می‌رود.

موسوی تصریح کرد: نیم ساعت بعد برمی‌گردد و جلوی درب بنیاد شهید در خیابان اقدام به خودسوزی می‌کند.
پس از این اقدام نگهبانان متوجه می شوند و اقدام به خاموش کردن آتش می کنند و با اورژانس به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج منتقل شده و هم اکنون بستری است.

دستور ویژه استاندار کهگیلویه و بویراحمد برای بررسی خودسوزی فرزند شهید

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمد زاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پی خودسوزی یکی از فرزندان شهدا در این استان دستور رسیدگی دقیق موضوع و برخورد با خاطیان و سهل انگاران را صادر کرد.

وی ضمن ابراز نگرانی و ناراحتی از موضوع پیش آمده، اظهارکرد: فرزندان شهدا میراث ارزشمندی برای نظام و انقلاب هستند و صیانت از آنها دفاع از آرمان های شهدا و انقلاب است.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار آسیب‌شناسی و بررسی دقیق و در اسرع وقت در مورد دلایل این خودسوزی‌ شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: پس از بررسی دقیق موضوع، در صورت  بی توجهی به خانواده شهدا و ایثارگران با مقصران برخورد خواهد شد.

وی به مسئولان بنیاد شهید استان به صورت جدی تذکر داد و بیان کرد: بی توجهی به مطالبات و خواسته های خانواده شهدا به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار ورود اداره کل  بازرسی استان و دادستان مرکز استان و دیگر نهادهای مربوطه به قید فوریت در این خصوص شد و بیان کرد: این مهم باید در اولویت بررسی باشد و نتیجه بررسی در اسرع وقت به استاندار گزارش شود.

اخبار مرتبط:
شهیکی: اکوسیستم نوآوری باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اجرا شود
شهیکی: اکوسیستم نوآوری باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اجرا شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر لزوم پیاده سازی اکوسیستم باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک برای اثربخشی بیشتر نیاز به الگوی نوین دارد.

کرم‌زاده: گره ورزش و گردشگری در اصفهان باید باز شود
کرم‌زاده: گره ورزش و گردشگری در اصفهان باید باز شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر لزوم اتصال عملیاتی ورزش و گردشگری گفت: این پیوند مغفول‌مانده می‌تواند به رونق اقتصادی، توسعه گردشگری و ارتقای سلامت اجتماعی منجر شود.

حریق انبار لوازم خانگی در اصفهان مهار شد
حریق انبار لوازم خانگی در اصفهان مهار شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از مهار کامل حریق گسترده یک انبار لوازم خانگی در خیابان عبدالرزاق خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است