کد خبر : 174547
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۴ - 14:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

گردوغبار شدید در راه تهران

گردوغبار شدید در راه تهران

به گزارش مدارا، رییس گروه سلامت هوا در وزارت بهداشت: به دنبال وزش باد شدید از سمت استان البرز گرد و غبار به سمت تهران حرکت کرده و اکنون شاخص هوا در منطقه ۱۹ تهران به عدد ۴۲۰ و وضعیت خطرناک رسیده است.

اکنون وضعیت شاخص هوا در کرج هم در حال خطرناک قرار داد و میدان دید به زیر ۴۰۰ متر رسیده است.

در ادامه بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی به دنبال وزش باد، گرد و غبار سایر مناطق تهران را هم در برخواهد گرفت و ورزش باد تا چند ساعت ادامه خواهد داشت و پس از آن از تهران خارج خواهد شد.

شهروندان تهرانی و کرجی به ویژه گروه‌های حساس، سالمندان، کودکان و مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای تا حد امکان از منزل خارج نشوند.

اخبار مرتبط:
سپاه: هرگونه خطای محاسباتی جدید دشمن، پاسخ مهلک و عبرت آموز دیگری به همراه خواهد داشت
سپاه: هرگونه خطای محاسباتی جدید دشمن، پاسخ مهلک و عبرت آموز دیگری به همراه خواهد داشت

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس تاکید کرد: تجربه دفاع مقدس اول و دوم نشان داده است بازدارندگی مؤثر، محصول آمادگی دائمی، خلاقیت در طراحی راهبرد، تاکتیک و عملیات در نبرد با دشمنان و توسعه مستمر فناوری‌ها و سامانه های پیشرفته دفاعی و نظامی در همه عرصه‌ها است. در صورت بروز هرگونه خطای محاسباتی جدید و تجاوزگری از سوی دشمن، جمهوری اسلامی ایران با دست برتر ابتکار عمل را در میدان نبرد در اختیار خواهد داشت و پاسخ مهلک و عبرت آموز دیگری به او خواهد داد.

ویلاسازی فرد مشهور در کوه‌های شمال تهران
ویلاسازی فرد مشهور در کوه‌های شمال تهران

تسنیم در گزارشی با عنوان «ویلاسازی فرد مشهور در کوه‌های شمال تهران/ به جای اشتغال‌زایی، لاکچری‌بازی کردند» نوشت: دادگستری استان تهران در راستای حفظ حقوق عامه، به موضوع زمین خواری و حفظ اراضی ملی ورود کرده است که در پی آن ۱۷۳ پرونده در این حوزه تشکیل و رسیدگی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است