کد خبر : 174541
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۴ - 13:54
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رحلت علامه حسن زاده آملی ثلمه به اسلام و جامعه علمی است

رحلت علامه حسن زاده آملی ثلمه به اسلام و جامعه علمی است

به گزارش مدارا، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و رئیس مجلس خبرگان رهبری با صدور پیامی، درگذشت فقیه عالی مقام و عارف بالله حضرت علامه حسن زاده آملی را تسلیت گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ

درگذشت فقیه عالی مقام، عارف بالله و یار صدیق رهبری، حضرت علامه حسن‌زاده آملی را به محضر امام زمان(عج)، نائب بر حق ایشان و مردم عزیز ایران اسلامی، تسلیت می‌گویم.

این عارف ربانی در طول عمر با برکت خود، همواره در راستای حق و حقیقت و اعتلای اسلام ناب محمدی (ص) گام برداشته‌اند. تالیفات گرانسنگ ایشان در حوزه‌های مختلف علمی، نشانگر وزانت بالای علمی این دانشمند برجسته جهان اسلام بوده که این آثار، چراغ راه رهروان علم و دانش و همچنین سالکان و عارفان الی الله خواهد بود.

آیت‌الله حسن زاده آملی، عالمی ذوفنون و وزنه‌ای در ساحت علم، تقوا و عرفان ناب اسلامی به شمار می‌رفتند و رحلت ایشان حقیقتاً ثلمه به اسلام و جامعه علمی است. (إذا مات العالم ثُلم فی الإسلام ثَلمه لا یسدّها شیء إلی یوم القیامه)

اینجانب ضمن عرض تسلیت مجدد رحلت این عالم وارسته، برای ایشان از درگاه ایزد منان علو درجات مسئلت نموده و برای خاندان معظم و خیل عظیم دوستداران ایشان، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌کنم.

احمد جنتی
دبیر شورای نگهبان
رئیس مجلس خبرگان رهبری
4 مهر ۱۴۰۰

اخبار مرتبط:
استمرار خشکسالی و تنش‌آبی در اصفهان تا پایان پاییز؛ النینو بازمی‌گردد؟
استمرار خشکسالی و تنش‌آبی در اصفهان تا پایان پاییز؛ النینو بازمی‌گردد؟

معاون اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به کاهش ۴۳درصدی بارش‌های استان گفت: استمرار خشکسالی و تنش آبی تا پایان پاییز ادامه خواهد داشت اما بهبود شرایط بارشی از زمستان پیش‌بینی می‌شود.

۱۵ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند
۱۵ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان ازدستگیری ۱۵ متهم فراری در راستای اجرای طرح‌های پیشگیری از سرقت و طرح امنیت محله محور در سطح شهرستان خبر داد.

اصفهان میزبان ۱۸۰۰ خیر جامعه مدرسه‌ساز سراسر کشور
اصفهان میزبان ۱۸۰۰ خیر جامعه مدرسه‌ساز سراسر کشور

مدیر مجمع خیران مدرسه‌ساز استان اصفهان از میزبانی اصفهان از یک‌هزار و ۸۰۰ خیر مدرسه ساز سراسر کشور در مهرماه خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است