کد خبر : 174399
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۲ - 11:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واردات ۱۵۰ هزار تن یونجه از روسیه

واردات ۱۵۰ هزار تن یونجه از روسیه

به گزارش مدارا،  منصور پوریان با اشاره به اهمیت تهاتر در بخش کشاورزی اظهار داشت داشت: تهاتر فعالیت قدیمی در اقتصاد است و ما با استفاده از آن می‌توانیم در ازای نفت یا مشقات آن، کالای اساسی وارد کشور کنیم. تا جایی که اطلاع دارم بعد از تحریم‌های بانکی بیشتر خریدهای ما به صورت تهاتر کالایی پیش می‌رفت یعنی کالا در ازای کالا، به این صورت که برای هر کدام قیمتی تعریف می‌شده سپس ما به تفاوت آنها کالا مبادله می‌شد.

وی ادامه داد: در ایران برای بعضی کالاها وضعیت نسبی داریم، شاید برای تهیه بعضی کالاها با مشکل رو به رو شویم اما با کمک تهاتر می‌توانیم کالای مورد نیاز را تهیه کنیم. از زمانی که مشکلات بانکی و تحریم‌ها بیشتر شد شاهد رشد تهاتر با کشورهایی که امکان تعامل داشتند بودیم.

رئیس شورای تامین‌کنندگان دام کشور تصریح کرد: یکی از مشکلات کشور ما فروش نفت است، با فروش نفت ارز وارد کشور می‌شود تا بتوانیم در مقابل آن کالاهای مورد نیاز را تامین کنیم. البته این مبادله کالا با کالا همیشه با نفت انجام نمی‌شود برای مثال به چین ماده اولیه مانند سنگ می‌دهیم اما در مقابل کالای نهایی تحویل می‌گیریم.

پوریان با اشاره به اینکه وجود یک سری کالاها در ایران امتیاز خوبی برای واردات و صادرات محسوب می‌شوند گفت: واردات و صادرات به چند صورت مانند ارز و تهاتر صورت می‌گیرد. درحال حاضر استفاده ارز برای کشور ما امکان پذیر نیست اما تهاتر انجام این کار را برای ما ممکن کرده است.

این مسئول با اشاره به مشکلاتی که صادرات به‌وسیله ارز برای اقتصاد به‌وجود آورده بود عنوان کرد: یکی از مشکلات ارزی بود که وارد کشور می‌کردیم، زیرا باید وارد سیستم ارزی می‌شد اما بحث نبود ارز، کمبود ارز و عدم بازگشت ارز سبب شد مجموعه اقتصادی کشور با مشکل روبه‌رو شود. در این راستا بسیاری از صادرکنندگان چنان با مشکل مواجه شدند که مجبور به تعطیلی کارشان شدند.

وی ادامه داد: به‌ وسیله تهاتر می‌توان کالای مورد نیاز کشور را وارد و مشکل را حل کرد. امروز مشکل اصلی ایران واردات است اما این کار یکی ابزارهایی است که تحریم‌ها را دور می‌زند.

پوریان در مورد استفاده از تهاتر در بخش کشاورزی اظهار داشت: مثلا ما در سال‌های اخیر موضوع تهاتر نفت و نهاده‌های دامی با روسیه را داشتیم، یا در سال ۹۷ می‌توانستیم در ازای واردات ۲ کیلوگرم لاشه گرم، یک کیلوگرم دام زنده صادر کنیم و اینگونه مشکل ما برطرف می‌شد که متاسفانه تداوم نیافت.

وی افزود: در همین راستا ما پیشنهاد تهاتر دام زنده با نهاده‌های دامی را به وزارتخانه داده‌ایم که متاسفانه تاکنون بدون پاسخ مانده است.

رییس شورای تامین دام کشور با بیان اینکه با مشکل انباشت دام پرواری روبه‌رو هستیم، گفت: در سال جاری با توجه به شرایط کرونایی و کاهش مصرف، بیشتر دام پرواری زمستان ۹۹ و نیمه نخست سال جاری دست دامدار مانده و باعث شده که دام چربی بگیرد. بطوریکه در حال حاضر نزدیک به ۷ میلیون راس گوسفند چربی‌گرفته و ۲۰۰ هزار راس گوساله بالای ۸۰۰ کیلوگرم داریم که دست تولیدکننده مانده است.

پوریان افزود: با وجود مصوبه اردیبهشت امسال مبنی بر مجوز صادرات دام زنده، هنوز هیچ گامی تا امروز در راستا برداشته نشده است. با این روند دام‌های پرواری پاییز هم به میزان موجود افزوده می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز بین ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان است که حداکثر تا ۱۵۰ هزار تومان دست مصرف کننده می‌رسد، اما قیمت گوشت منجمد وارداتی تقریبا ۲۲۰ هزار تومان می‌شود بنابراین ادامه این روند ظلم به تولیدکننده و دامدار است.

رییس شورای تامین دام کشور در مورد آخرین وضعیت واردات یونجه گفت: به دلیل خشکسالی مجبور به واردات یونجه از روسیه شدیم که تا امروز بیش از ۱۵۰ هزار تن واردات صورت گرفته است.

اخبار مرتبط:
پایگاه هوایی شهید فکوری: به دلیل خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل‌شده به گوش خواهد رسید
پایگاه هوایی شهید فکوری: به دلیل خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل‌شده به گوش خواهد رسید

روابط‌ عمومی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع مردم شهرستان تبریز می‌‌رساند در راستای خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل شده سمت پایگاه هوایی شهید فکوری خواهید شنید.

وزیر خارجه عمان: بر ضرورت ازسرگیری مسیر مذاکراتی میان واشنگتن و تهران تأکید می‌کنیم؛ این موضوع برای تقویت امنیت منطقه اهمیت دارد
وزیر خارجه عمان: بر ضرورت ازسرگیری مسیر مذاکراتی میان واشنگتن و تهران تأکید می‌کنیم؛ این موضوع برای تقویت امنیت منطقه اهمیت دارد

وزیر خارجه عمان گفت: بر ضرورت ازسرگیری مسیر مذاکراتی میان واشنگتن و تهران تأکید می‌کنیم، چرا که این موضوع برای تقویت امنیت منطقه اهمیت دارد.

میدل ایست آی: مقامات سه کشور عربی می‌گویند اسرائیل اولین کسی بود که سیگنال آمادگی برای آتش‌بس با ایران را فرستاد / جبهه داخلی اسرائیل نمی‌توانست بیش از دو هفته بمباران موشکی را تحمل کند
میدل ایست آی: مقامات سه کشور عربی می‌گویند اسرائیل اولین کسی بود که سیگنال آمادگی برای آتش‌بس با ایران را فرستاد / جبهه داخلی اسرائیل نمی‌توانست بیش از دو هفته بمباران موشکی را تحمل کند

رسانه «میدل ایست آی» مستقر در بریتانیا نوشت: یک مقام عربی درمورد آتش بس ایران و اسرائیل گفت: «جبهه داخلی اسرائیل بیش از دو هفته بمباران موشکی را نمی‌توانست تحمل کند.» این نظر بخشی از ارزیابی جنگ در یکی از پایتخت‌های برجسته عربی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است