کد خبر : 174278
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۳۰ - 18:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

منع تردد شبانه ادامه دارد

منع تردد شبانه ادامه دارد

به گزارش مدارا، احمد وحیدی وزیر کشور عصر سه شنبه در حاشیه نشست قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز طرح شهید سلیمانی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا با تقویت هر چه بیشتر آن بتوانیم مرحله‌ شناسایی، مراقبت، قرنطینه، حمایت و واکسیناسیون با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.  

وزیر کشور افزود: مقرر شد در مرحله شناسایی میزان تستها را بیشتر کنیم تا به شکل هوشمند بتوانیم مراحل قرنطینه را بهتر پیاده سازی کنیم. بنا شد حمایت‌های شخصی  و صنفی را مجددا مورد بررسی قرار دهیم.  

وحیدی خاطرنشان کرد: نسبت به سرعت بخشی واکسیناسیون کاملا این آمادگی از طرف عزیزان ما در وزارت بهداشت با تمهیداتی که صورت گرفته وجود دارد و باید مردم با توجه به این‌ آمادگی‌ها هر چه سریعتر برای واکسیناسیون مراجعه کنند تا موضوع واکسیناسیون در کمترین زمان ممکن به انتها برسد.  

وی گفت: بحث دیگر نشست امروز راجع به پیگیری تامین معوقات کادر درمان بود که بخش‌هایی از این معوقات پرداخت شده و معوقات به مرور تکمیل خواهد شد.

وزیر کشور درباره محدودیت‌ها هم گفت: در این جلسه برخی محدودیت‌هایی که می‌تواند برداشته شود- به ویژه برخی مشاغل- مورد بررسی قرار گرفت. قرار شد محدودیت برای مشاغلی که با زدن ۲ دوز واکسن مصونیت عمومی پیدا می‌کنند، برداشته شود.

وحیدی ادامه داد: همچنین راجع به ترددهای مرزی و کنترل دقیق‌تر، تست در مبادی ورودی و خروجی به شکل زمینی و هوایی بحث و مقرر شد تمهیدات قوی‌تری در این رابطه وضع شود.  

وی در ادامه درباره برداشته شدن محدودیت های شبانه تاکید کرد: تردد شبانه تا  فوتی‌ها به میزان قابل توجهی کاهش نیابد، برداشته نخواهد شد. ما به دنبال رفع محدودیت‌ها هستیم اما این موضوع باید همراه با کاهش ابتلاها و فوتی‌ها باشد.  

وزیر کشور در ادامه گفت: از نظر واکسن هیچ مشکلی نداریم و واکسن‌ها وارد شده است. عزیزان ما هم در وزارت بهداشت و بسیج و هلال احمر و همه دستگاه‌های همکار وزارت کاملا آمادگی دارند.

وحیدی یادآور شد: در حال حاضر با رفع محدودیت سنی و اعلام سن ۱۸ سال به بالا، اشخاص می‌توانند برای واکسیناسیون مراجعه کنند و ممنوعیتی از این حیث نداریم. بنابراین خواهش ما این است که حتماً مراجعه کنند و این کار هر چه زودتر انجام شود.

اخبار مرتبط:
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از دستگیری ۲ سارق کابل های مخابراتی با اعتراف به ۲۰ فقره سرقت خبر داد.

حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حجم فعلی سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۰ درصد کاهش دارد و میزان پرشدگی این سد تنها ۹ درصد است.

صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد
صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: از اسفند امسال، صدور مجوز عملیات عمرانی برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی مرکز و ۱۰ شهرستان اصفهان، تنها با معرفی مجری ذی‌صلاح ممکن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است