کد خبر : 165047
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۱۹ - 16:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

زیدآبادی: نیروهای انقلابی در دولت بعدی از عادی‌سازی روابط با غرب دفاع می‌کنند

زیدآبادی: نیروهای انقلابی در دولت بعدی از عادی‌سازی روابط با غرب دفاع می‌کنند

احمد زیدآبادی، روزنامه نگار در یادداشتی نوشت: کلیپی از حسن عباسی دیدم که در آن، ضمن اهانت به شادروان آیت‌الله منتظری، مسئولان دولت روحانی را نیز از ذیل تا صدر تهدید کرده بود.

این نوع سخنان احتمالاً افراد دودل و مردد را تحریک می‌کند که از میان کاندیداهای ریاست جمهوری به کاندیدای نزدیکتر به روحانی رأی دهند تا مثلاً روی این نوع افراد کم شود.
اگر قرار بود روی این قبیل افراد با حضور فردی همسوی روحانی در کاخ ریاست جمهوری کم شود، به طریق‌اولی باید با حضورِ شخصِ روحانی در پاستور روی‌شان کم می‌شد که نشد!

وضعیت این افراد اما در دولت آینده دیدنی است! دولت آینده اگر به رهبری اصولگرایان تشکیل شود، پس از چند صباحی کوبیدن بر طبل شعارهای معمول این جناح، ابتدا در سیاست خارجی و سپس در سیاست داخلی مسیری را خواهد رفت که دولت روحانی می‌خواست برود اما نتوانست! در آن شرایط، سخنرانی‌های امثال حسن عباسی بسیار شنیدنی است! روزی آنها را خواهیم دید که با همین حدت و شدت از سیاست آشتی با جهان و عادی‌سازی روابط با غرب دفاع خواهند کرد و مخالفان چنین سیاستی را به باد توهین و تهدید خواهند گرفت!

اما اگر به فرض، عباسی و دوستانش بر همین حرف‌های امروزشان در آن شرایط هم اصرار ورزند، قاعدتاً به عنوان “عوامل پیچیدۀ دشمن” محدود و منزوی خواهند شد و چنانچه بخواهند در مسیر خود، خیره‌سری هم پیشه کنند چه بسا گذارشان به دباغ‌خانه هم خواهد افتاد!

سیاست به معنای میل به قدرت، شعبده‌هایی در آستین و کلاه خود می‌پرورد که در وقت مناسبش تماشاگران را انگشت به دهان و هاج و واج می‌کند!

اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است