کد خبر : 164093
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۹ - 11:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برنامه دریافت تیک آبی توئیتر متوقف شد

برنامه دریافت تیک آبی توئیتر متوقف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  توئیتر اعلام کرد این برنامه برای بررسی درخواستهایی که تاکنون ارسال شده اند، متوقف شده است. این شرکت در توییتی اعلام کرد دریافت درخواستهای احراز هویت برای تیک آبی بزودی دوباره آغاز می شود.

تیک آبی برای تایید هویت حساب یک کاربر طراحی شده است. حسابهایی که درخواست احراز هویت می دهند باید در شش گروه شامل ۱- دولت ۲- شرکتها، برندها و سازمانها، ۳- سازمانهای خبری و خبرنگاران ۴- سرگرمی ۵- ورزش و بازی ۶- فعالان سازمان دهندگان و سایر افراد تاثیرگذار قرار داشته باشند.

این شرکت پیش از این اعلام کرده بود برنامه درخواست احراز هویت را تا چند هفته آینده به صورت تدریجی برای کاربران عرضه می کند. در فرآیند جدید بررسی هویت صاحب حساب، هر کسی می تواند از بخش تنظیمات حساب خود برای احراز هویت درخواست کند.

کاربران برای این که واجد احراز هویت شوند، باید در ۱۲ ماه گذشته تابع قوانین توئیتر بوده و در شش ماه گذشته در این پلتفرم فعال بوده باشند. همچنین حساب توئیتری باید شامل یک تصویر و یک نشانی ایمیل یا شماره تلفن تایید شده باشد. کاربرانی که تایید شوند، تیک آبی را به صورت اتوماتیک دریافت خواهند کرد. کسانی که درخواستشان رد شود، ۳۰ روز پس از تصمیم توئیتر می توانند مجددا درخواست کنند.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، سیستم درخواست عمومی توئیتر در سال ۲۰۱۷ متوقف شد اما چهره های برجسته همچنان قادر به دریافت تیک آبی در این شبکه اجتماعی بودند.

اخبار مرتبط:
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است
تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تقویت الگوهای گرم تابستانی در مناطقی از استان، از ۲۵ تیرماه و ماندگاری آن تا ۱۰ مردادماه خبر داد.

فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است
فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است

شهردار اصفهان گفت: حوزه فناوری باید مبدا تحول در شهرداری باشد و شرایط را آماده کند، چراکه این حوزه در آینده نقش کلیدی در اداره امور ایفا می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است