کد خبر : 163817
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۷ - 10:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وعده جنجالی محسن رضایی داد: یارانه را ۴۵۰ هزار تومان در ماه می کنم

وعده جنجالی محسن رضایی داد: یارانه را ۴۵۰ هزار تومان در ماه می کنم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن رضایی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اولین مسئله ای که در دولت من به آن توجه خواهد شد سامان دهی به یارانه های پنهان در کشور است. به این صورت که بنزین و گازوئیل به قیمت واقعی به دهک های ثروتمند فروخته می شود

این کاندیدای انتخابات ادامه داد: به دهک ها دیگر به صورت ترجیحی فروخته می شود در نتیجه ۴ میلیارد دلار صرفه جویی خواهیم داشت که به هر ایرانی یعنی به ۴۰ میلیون نفر ۱۷۸ هزار تومان یارانه می توان پرداخت کرد. ۴ میلیارد دلار دیگر هم در نهاده های دامی و اساسی صرفه جویی خواهیم کرد که چیزی حدود ۳۵۰ هزار تومان خوهد شد که با ۹۰ هزار تومان یارانه فعلی، یارانه نقدی را به ۴۵۰ هزار تومان در ماه می رسانیم.

اخبار مرتبط:
۵۵ پروژه داوطلبی هلال‌احمر اصفهان با مشارکت در دی‌ماه اجرا شد
۵۵ پروژه داوطلبی هلال‌احمر اصفهان با مشارکت در دی‌ماه اجرا شد

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اصفهان از اجرای ۵۵ پروژه داوطلبی در سطح استان طی دی‌ماه خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با هدف حمایت از اقشار محروم و بیماران نیازمند انجام شد.

سرهنگ زارع: بیمه به رانندگان با گواهینامه ضبط‌شده خسارت نمی‌دهد
سرهنگ زارع: بیمه به رانندگان با گواهینامه ضبط‌شده خسارت نمی‌دهد

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: در تصادفات احتمالی افراد خاطی که گواهینامه آنان ضبط شده و حق رانندگی نداشتند، با توجه به استعلام بیمه‌ها از پلیس، هیچ گونه خسارتی پرداخت نخواهد شد.

۱۰۰۰ پروژه در دهه فجر امسال در اصفهان بهره‌برداری می‌شود
۱۰۰۰ پروژه در دهه فجر امسال در اصفهان بهره‌برداری می‌شود

استاندار اصفهان با تأکید بر تداوم توسعه متوازن، از افتتاح یک هزار پروژه‌ عمرانی و آغاز طرح‌های جدید در سراسر استان همزمان با ایام‌الله دهه فجر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است