کد خبر : 162794
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۷ - 17:52
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سینا استوی بازداشت شد

مرکز بررسی جرایم سازمان‌یافته سایبری هم در صفحه توییتر استوی از بازداشت وی خبر داد.

سینا استوی بازداشت شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برخی خبرهای تایید نشده حاکی از این است که سینا استوی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی بازداشت شده است.

گفتنی است جک دورسی بنیان‌گذار شبکه اجتماعی توییتر در یک مزایده دیجیتال اولین توییت خود را به قیمت بیش از ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار به سینا استوی(Sina Estavi) کارآفرین ایرانی و مدیرعامل شرکت رمزارز بریج اوراکل(Bridge Oracle) فروخت.

سینا استوی پس از پشت سر گذاشتن جاستین سان، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت بیت تورنت، توانست مالکیت توییت دورسی را به دست آورد.

استوی پیش از این نیز با پرداخت ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار یکی از توییت‌های جدید ایلان ماسک مدیرعامل شرکت تسلا را خریداری کرده بود.

سینا استوی مالک صرافی کریپتولند که به معاملات ارز دیجیتال می پردازد.

علاوه بر این، پول BRG نیز توسط استوی در چین بنیان گذاشته شده است.

تندیس بهترین سایت کسب و کار سال ۹۹ به صرافی کریپتولند اهدا شد.

همچنین تندیس مردمی بهترین شرکت‌ها و مؤسسه‌های خصوصی سیزدهمین جشنواره وب و موبایل نیز به آکادمی کریپتولند تعلق گرفت.

شرکت یکتا اکسیر سبز با نام تجاری کریپتولند از سال ۱۳۹۶ شروع به کار کرده است.

در جدیدترین اتفاقات مرکز بررسی جرایم سازمان‌یافته سایبری هم در صفحه توییتر استوی از بازداشت وی خبر داد.

اخبار مرتبط:
سخنگوی قوه قضائیه: ۴ نفر از دست‌اندرکاران یک برنامه تلویزیونی به اتهام توهین به ادیان و مذاهب، بازداشت شدند/ تحقیقات از آن‌ها دامه دارد
سخنگوی قوه قضائیه: ۴ نفر از دست‌اندرکاران یک برنامه تلویزیونی به اتهام توهین به ادیان و مذاهب، بازداشت شدند/ تحقیقات از آن‌ها دامه دارد

جهانگیر در پاسخ به سوالی در خصوص توهین به اهل سنت در یک برنامه تلویزیونی گفت: پس از توهین به برادران اهل سنت در یک برنامه تلوزیونی بلافاصله برای چهار نفر از دست‌اندرکاران این برنامه تلویزیونی به اتهام توهین به ادیان و مذاهب به قصد ایجاد تشویش به استناد ماده ۴۹۹ مکرر قانون مجازات اسلامی پرونده تشکیل شد و پس از رسیدگی با قرار تامین کیفری بازداشت شدند و تحقیقات از آنها ادامه دارد.

سخنگوی قوه قضائیه: مرخصی که بابک زنجانی استفاده می‌کند، تحت نظارت ظابطین قرار دارد / فعالیت اقتصادی اومنع قانونی ندارد
سخنگوی قوه قضائیه: مرخصی که بابک زنجانی استفاده می‌کند، تحت نظارت ظابطین قرار دارد / فعالیت اقتصادی اومنع قانونی ندارد

جهانگیر تأکید کرد: مجازات زنجانی به ۲۰ سال حبس تبدیل شد، او ۱۱ سال بدون مرخصی زندانی بود، پس در سال جاری از مرخصی بهره‌مند شد. مرخصی که ایشان استفاده میکند تحت نظارت ظابطین قرار دارد.

فرمانده انتظامی هرمزگان: خانواده‌ مفقودشدگان به پزشکی قانونی مراجعه کنند
فرمانده انتظامی هرمزگان: خانواده‌ مفقودشدگان به پزشکی قانونی مراجعه کنند

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از خانواده‌هایی که هنوز خبری از عزیزان خود پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی ندارند، خواست هرچه سریع‌تر برای شناسایی و انجام روند قانونی به پزشکی قانونی استان مراجعه کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است