کد خبر : 160815
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۱۰ - 00:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزارت امورخارجه: جمهوری اسلامی ایران تغییر لحن عربستان سعودی استقبال می‌کند.

وزارت امورخارجه: جمهوری اسلامی ایران تغییر لحن عربستان سعودی استقبال می‌کند.

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به سوالی در خصوص  اظهارات اخیر ولیعهد عربستان در خصوص مناسبات ایران و عربستان و منطقه اظهار داشت: با دیدگاه های سازنده و روش گفتگو محور، این دو کشور مهم منطقه و جهان اسلام می توانند با پشت سر گذاشتن اختلافات، وارد فصل تازه ای از تعامل و همکاری برای نیل به صلح و ثبات و توسعه منطقه ای شوند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران با ارائه پیشنهادها و طرح‌هایی برای گفتگو و همکاری در منطقه خلیج فارس از جمله پویش صلح هرمز (ابتکار امید) پیشگام مسیر مودت و همکاری منطقه‌ای بوده و از تغییر لحن عربستان سعودی استقبال می‌کند.

خطیب زاده ابراز امیدواری کرد ماه مبارک رمضان ماه رحمت و مغفرت الهی سرآغازی مبارک برای همگرایی جامعه اسلامی و زدودن جنگ و آوارگی و ناامنی از این منطقه باشد.

اخبار مرتبط:
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از اطفای حریق در یک واحد کفاشی در اصفهان خبر داد.

آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴
آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان گفت: طرح راهداری زمستانی امسال با همکاری همه دستگاه‌های امدادی و با خدماتی گسترده‌تر از سال گذشته اجرا می‌شود.

یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند
یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان با اشاره به افزایش تصادفات در روزهای اخیر گفت: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است