کد خبر : 15398
انتشار : 2018/09/30 - 16:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محرومیت کودکان انگلیسی از حق هوای پاک

محرومیت کودکان انگلیسی از حق هوای پاک

[ad_1]

یونیسف در گزارشی هشدار داد: کودکان در انگلیس از ابتدایی‌ترین حق انسانی که استنشاق هوای پاک است، محروم بوده و به دلیل تنفس دودهای سمی در مسیر خانه تا مدرسه با یک "بحران بهداشتی بلندمدت" مواجه‌ هستند.
ترافیک آلودگی هوا لندن

_سایت خبری مدآرا، یونیسف با “وحشتناک” خواندن وضعیت آلودگی هوا در انگلیس، حفاظت از کودکان انگلیسی را در برابر آلودگی هوا اولویت خود در ماه آینده اعلام کرده است.

تحقیقات همواره چگونگی اثرات پایدار و ویرانگر انتشار دودهای سمی بر سلامت افراد به ویژه کودکان از آسم گرفته تا مشکلات در نمو مغزی را نشان داده است. مداخله یونیسف به دنبال سری جدید مطالعات صورت گرفته است که تاثیرات آلودگی هوا را بر کودکان برجسته ساخته و فشار را روی دولت انگلیس برای انجام اقدامات پیشگیرانه افزایش می‌دهد.

یونیسف در حال حاضر علاوه بر همکاری با مدارس سراسر انگلیس و هم‌چنین گروه‌های هوای پاک از دولت انگلیس خواسته تا اقدام ملی برای حمایت از کودکان در زمینه آلودگی هوا صورت دهد.

 یک کمپین شکل گرفته در میان برخی والدین و مدارس، رانندگی در اطراف مدارس را ممنوع ساخته و به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری تا مدارس را تشویق می‌کند. اما یونیسف اعلام کرده دولت مرکزی انگلیس باید هماهنگی سیاست ملی برای حفاظت از جوانان و کودکان انگلیسی را برعهده بگیرد.

به گزارش روزنامه گاردین، دولت انگلیس به دلیل فقدان اقدامات کافی در مقابله با آلودگی هوا در سه پرونده در دادگاه اروپا شکست خورده و یکی از پنج کشوری است که به دلیل عدم رسیدگی به معضل سطوح غیرقانونی سموم موجود در هوا به بالاترین دادگاه اروپا ارجاع داده شده است.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع

اخبار مرتبط:
چرا پیدا کردن یک روانشناس در اسلامشهر برای سلامت روان شما ضروری است؟
چرا پیدا کردن یک روانشناس در اسلامشهر برای سلامت روان شما ضروری است؟

بسیاری از ما تصور می‌کنیم که مراجعه به روانشناس فقط زمانی لازم است که دچار اختلالات شدید روانی باشیم. این یک باور غلط و قدیمی است. سلامت روان دقیقاً مانند سلامت جسم است. همان‌طور که برای چکاپ قلب یا دندان‌پزشکی به متخصص مراجعه می‌کنیم، برای حفظ «بهداشت روان» نیز نیازمند مشورت با یک متخصص هستیم.

تاجرنیا باز هم به استقلالی‌ها وعده ۱۵ روزه داد!
تاجرنیا باز هم به استقلالی‌ها وعده ۱۵ روزه داد!

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه فوتبال استقلال گفت: دادگاه CAS زمانی را تعیین کرده است که ۱۵ روز دیگر رای را جهت مشخص شدن پنجره نقل و انتقالاتی صادر خواهد کرد.

قلعه الموت ثبت جهانی شد
قلعه الموت ثبت جهانی شد

«قلعه الموت و استحکامات وابسته» به عنوان سی‌امین اثر میراث‌فرهنگی ملموس ایران در فهرست میراث‌جهانی یونسکو جای گرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است