کد خبر : 151665
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ - 11:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مهدی جهانگیری به ۲ سال حبس محکوم شد

مهدی جهانگیری به ۲ سال حبس محکوم شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ غلامحسین اسماعیلی روز سه شنبه در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره پرونده مهدی جهانگیری گفت: این پرونده در جلسات قبل مورد سوال بود و ادعا شده بود که حکم صادر شده ولی آن زمان حکم صادرنشده بود ولی امروز می گویم حکم نهایی صادر شده و ابلاغ شده و برای اجرا ارسال شده است.

وی افزود: مهدی جهانگیری به جرم قاچاق حرفه ای ارز به میزان ۶۰۷ هزار و ۱۰۰ یورو و ۱۰۸ دلار با ارزش ریالی ۲۶ میلیارد ریال و انتقال ارز به تحمل دو سال حبس و ضبط ارز قاچاق شده و جزای نقدی ۴ برابر بهای ریالی ارز ریالی ۲۶ میلیارد ریال محکوم شده است.

اسماعیلی ادامه داد: همچنین به جرم تحصیل مال نا مشروع به تحمل دو سال حبس و رد مال محکوم شده است. در رابطه با خودداری از اطلاعات واقعی به بورس به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بود. در این پرونده وی به دو مرتبه ۷۴ ضربه شلاق محکومیت شده بود که یک مورد به جزای نقدی تبدیل شده است و عملاً منتفی است.

اخبار مرتبط:
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟
ناترازی در شورای اطلاع رسانی دولت/احمدنیا دنبال چیست؟

موضوع ناپدید شدن ۸ میلیارد دلار پول نفت کشور به معمایی بزرگ تبدیل شده است. ماجرا از مصاحبه تاجگردون آغاز شد که در گفت‌وگوی ویژه خبری در صداوسیما گفته بود «فاصله بین عدد فروش تا عدد وصول نفت، حدود هفت و هشت میلیارد دلار فاصله دارد. وزیر نفت خودش در این وسط هم گرفتار موضوع است. آن‌ها می‌گفتند هشت میلیارد دلار نیست، چهار میلیارد دلارست.»

کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد
کمپین «نخریدن لبنیات» کار دست تولیدکنندگان داد

همزمان با افزایش نرخ لبنیات و راه‌اندازی کمپین نخریدن لبنیات چالش‌های جدیدی برای تولیدکنندگان و فروشندگان ایجاد شده است.

واریز سود سهام عدالت شرطی شد
واریز سود سهام عدالت شرطی شد

به‌ زودی خبر خوشی برای برخی از دارندگان سهام عدالت در راه است؛ تصمیمی که می‌تواند سرنوشت سودهای انباشته مانده در حساب‌های قدیمی را روشن کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است