کد خبر : 147813
انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ - 18:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ترور یک خبرنگار دیگر در افغانستان

ترور یک خبرنگار دیگر در افغانستان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ استاندار غور افغانستان روز جمعه به خبرنگاران این کشور گفت که «بسم الله عادل ایماق» پیش از ظهر امروز هدف حمله افراد مسلح ناشناس قرار گرفت و کشته شداما تاکنون شخص و یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

طی دو ماه گذشته خبرنگاران به هدف مهم تروریست ها تبدیل شده اند و با کشته شدن عادل ایماق این هفتمین خبرنگار است که توسط تروریست ها کشته می شود اما این ترورها بدون مسئول است و کسی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

اما با کشته شدن رحمت الله نیکزاد که حدود سه هفته پیش در  مرکز استان غزنی هدف حمله افراد مسلح ناشناس قرار گرفت و کشته شد، ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان ترور وی را محکوم کرد و گفت که وی با گروه طالبان رابطه خوبی داشت.

اما اداره امنیت ملی افغانستان به تازگی از بازداشت دو قاتل نیکزاد خبر داد و اعتراف این افراد را نیز در فضای مجازی منتشر کرد. این دو نفر در ویدئویی منتشر شده می گویند که آنها در مقابل منزل نیکزاد کمین کردند و با شلیک گلوله او را کشتند.

متهمان خود را به گروه طالبان مرتبط می دانند و می گویند که از طرف افراد طالبان برای کشتن وی مامور شده بودند اما اداره امنیت ملی افغانستان می گوید که قاتلان نیکزاد از جمله زندانیان آزاد شده گروه طالبان هستند که چند ماه پیش براساس خواسته این گروه از زندان آزاد شده بودند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: وزارت نفت باید پاسخگوی عدم بازگشت پول فروش نفت از سوی تراستی‌ها باشد
نماینده مجلس: وزارت نفت باید پاسخگوی عدم بازگشت پول فروش نفت از سوی تراستی‌ها باشد

عضو کمیسیون اصل نود گفت: وزارت نفت باید برای فروش نفت از طریق تراستی‌ها ضمانت‌نامه‌هایی را اخذ کرده باشد و تراستی‌ها هم باید طبق قرارداد پول نفت را به کشور برگردانند و متولی انتخاب تراستی‌ها و روند بازگشت پول فروش نفت، وزارت نفت است و این وزارتخانه باید درباره عدم بازگشت پول یا نگهداشت آن از سوی تراستی‌ها توضیح دهد؛ شاید دلیل موجهی داشته باشند که باید به صراحت به مجلس اعلام کنند.

کدام استان‌های کشور فردا تعطیل شدند؟
کدام استان‌های کشور فردا تعطیل شدند؟

تاکنون ۱۱ استان فردا بخاطر برودت تعطیل اعلام شدند.

رسانه اصولگرا: آمدن همتی قیمت دلار را پایین آورد!
رسانه اصولگرا: آمدن همتی قیمت دلار را پایین آورد!

تسنیم مدعی شد که با اعلام خبر تغییر رئیس بانک مرکزی و اعلام نام عبدالناصر همتی به عنوان صاحب بعدی این منصب، شاهد ریزش شدید قیمت دلار، طلا و سکه در بازار آزاد هستیم. این ادعا در حالی در ساعات پایانی امشب مطرح شده است که از صبح امروز، اغلب بازارهای کشور به دلیل اعتراضات بازاریان فعالیت چندانی نمی‌کنند و در ساعات اخیر نیز بازار به طور کامل بسته شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است