کد خبر : 135992
انتشار : 2020/10/06 - 10:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فراکسیون نیروهای انقلاب مجلس از کاندیداتوری قالیباف در ۱۴۰۰ حمایت می کند؟

فراکسیون نیروهای انقلاب مجلس از کاندیداتوری قالیباف در ۱۴۰۰ حمایت می کند؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ «مجتبی یوسفی»، نماینده مردم اهواز و سخنگوی فراکسیون نیروهای انقلاب، در رابطه با جلسات این فراکسیون گفت: با احتساب جلسات شورای مرکزی، تاکنون فراکسیون ۵ جلسه برگزار کرده است. در این جلسات موضوعات متفاوتی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است،  انتخاب رزم حسینی از جمله مواردی بود که فراکسیون پیرامون آن جلسه برگزار کرد و در آن جلسه معیشت مردم، اقلام اساسی و موضوعات پرحرف و حدیث، بحث چرخه ارزش افزوده و حمایت از تولید ملی، مشکل صنعتگران و تأمین منابع مالی و سرمایه در گردش، مواد اولیه و نوسانات شدید ارزی، از جمله مواردی بود که در دو جلسه مطرح شد و نهایتا، تصمیم جمعی بر این شد که رزم حسینی رأی بیاورد.

او ادامه داد: در جلسات دیگر سیاست های کلی مجلس و آیین نامه ها، در جهت کارآمد کردن مجلس مورد بررسی قرار گرفت، قالیباف رییس فراکسیون در آن جلسه این مطلب را به مشورت گذاشت که آیین نامه داخلی مجلس، هر چه سریعتر احتیاج به اصلاح دارد و باید به سمتی برویم تا، موضوعات اصلی مردم را از نظر اقتصادی یا موضوعاتی که در حوزه صنایع و معادن با آن روبرو هستند و همچنین موضوع ارزش پولی ملی و زیرساخت های فرهنگی را پیگیری کنیم و در ادامه به سمت کارآمدتر قوانین، طرح ها و لوایح برویم.

یوسفی اظهار کرد: موضوع دیگر که در جلسات مورد بحث قرار گرفت اولویت بندی بود. مقرر شد در جلسات عادی که با حضور شورای مرکزی و هیأت رییسه و فراکسیون برگزار می‌شود، به اولویت های مجلس بپردازیم و عمده موضوعات معیشت مردم است، موضوعاتی مانند حمایت از تولید ملی که ضرورت وضع موجود کشور است، ایجاد ارزش افزوده بر سرمایه ملی، ارزش پول ملی و تولید ملی و یا در موضوع بحث صادرات مقرر شد، طبق اولویت بندی در دستورکار کمیسیون ها قرار بگیرد و به سمت مجوز واحدها برویم.

او در پاسخ به این سوال که آیا موضوع کاندیدا شدن قالیباف در ۱۴۰۰در فراکسیون بحث شده است یا خیر، گفت: هنوز در فراکسیون این موضوع بحث نشده است و بیشترین اولویت، راجع به تدوین آیین نامه داخلی و تصمیم سازی های کلان بود تا فراکسیون بتواند، در روند اصلاحی مجلس حرکت کند.

نماینده مردم اهواز در خصوص قول قالیباف در ابتدای مجلس یازدهم مبنی بر اینکه اگر رییس مجلس شود در انتخابات ۱۴۰۰شرکت نمی کند، گفت: من اطلاعی ندارم این ها غیررسمی است اما فراکسیون قطعا در مورد موضوعات سیاسی کشور، نظر خواهد داد.

سخنگوی فراکسیون در پایان گفت: همه تلاش خود را برای حل مشکلات مردم بکار می گیریم و تعارفی با هیچ کسی نخواهیم داشت. قطعا فراکسیون جدی است و اصل فراکسیون سیاسی است لذا قطعا در مورد موضوعات مختلف مانند انتخابات شرکت می کند ولی اولویت بندی ها متفاوت است.

اخبار مرتبط:
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد
عربستان مدعی حملات پهپادی به این کشور شد

وزارت دفاع عربستان مدعی شد چند پهپاد را که از عراق به سمت این کشور شلیک شده بودند، رهگیری و منهدم کرده است.

همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی با اقدامات و ابزارهایی که در اختیار دارد از ماه پیش ترمز تورم را کشیده و نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد ۱۴۰۵ نصف شده است.

دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد
دیوان محاسبات به اختلال سامانه‌های بانکی ورود کرد

دیوان محاسبات عدم ارتقای امنیت زیرساخت‌های حیاتی بانک‌ها و نقش موثر آن در بروز اختلالات اخیر را رسیدگی می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است