کد خبر : 135294
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۱۰ - 00:05
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دنا پلاس ها به نمایندگان مجلس داده می شود، اما فروخته نمی شود

دنا پلاس ها به نمایندگان مجلس داده می شود، اما فروخته نمی شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ محمد حسین فرهنگی گفت:مجلس یازدهم که قریب به چهار ماه است سکان تقنین و نظارت را در بهارستان به‌دست گرفته، تلاش دارد ضمن اصلاح رویه‌های گذشته، نیازهای ضروری نمایندگان برای خدمت به مردم را نیز مهیا کند.

وی ادامه داد:یکی از نیازهای نمایندگان مجلس، وجود خودرو برای سرکشی به نقاط دور و نزدیک حوزه‌های انتخابیه است. در دوره گذشته خودروهایی به نمایندگان داده شده که در این میان، خودروهای گران قیمت سوزوکی ویتارا و سراتو و در ادوار قبل‌تر زانتیا مشاهده می‌شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس یازدهم تصریح کرد: با این حال مجلس یازدهم بر تهیه خودروی داخلی با اولویت خودروی پژوپارس تأکید داشت اما با توجه به برنامه تولید کارخانه ایران خودرو ناگزیر به خرید ترکیبی از دنا و پژو پارس اقدام کرد.مطابق قواعد و رویه‌های جاری دستگاه‌های دولتی این خرید حدود ۴ماه پیش با قیمت مصوب کارخانه که برای همه دستگاه‌های دولتی بوده انجام شد.

فرهنگی با بیان این که تأمین خودرو و راننده توسط مجلس برای انجام وظایف نمایندگی امری بدیهی است عنوان کرد: رویه چند سال گذشته این بود که برای صرفه جویی در هزینه‌ها خودرو به صورت قسطی به نماینده واگذار و در این صورت تمام هزینه‌های مربوط به خودرو به عهده نماینده گذاشته می‌شد.

وی ادامه داد:هیئت رئیسه این رویه که باعث کاهش جدی هزینه‌ها برای مجلس می‌شد را امری منطقی تشخیص داد و مطابق آن اقدامات اداری اولیه برای اجرایی کردن آن صورت گرفت اما رها شدگی بازارخودرو و افزایش سرسام‌آور قیمت خودروها که حتی پراید را هم تبدیل به کالایی لاکچری کرد، باعث تفاوت قیمت بسیار بالای ارزش روز خودروی خریداری شده نسبت به قیمت کارخانه شد.

سخنگوی هیئت رئیسه افزود:همین مسئله زمینه تخریب جریان مخالف مجلس انقلابی را فراهم ساخت و با هشتگ‌زنی و جوسازی، فضایی ایجاد شد که نمایندگانی که صرفا نیازمند تأمین خودرو برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه هستند، مورد اتهام قرار گرفتند.

وی تصریح کرد:این در حالی است که حدود ۶۰ نفر از نمایندگان حتی برای دریافت خوردو ثبت نام نکرده بودند و تعدادی دیگر نیز علی‌رغم نیاز برای جلوگیری از سوءاستفاده جریان تحریف، خودروهای خود را تحویل نگرفتند یا پس دادند، نمایندگان دیگر نیز صرفا بر تأمین خودرو برای انجام وظیفه نمایندگی تأکید دارند و نه بیشتر.

فرهنگی افزود:در نهایت نظر به اختلاف قیمت بسیار زیاد ارزش روز خودروها در مقایسه با قیمت خرید، هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به این جمع‌بندی رسید که صرفه‌جویی قابل توجهی که در زمان خریداری و تصمیم‌گیری خودرو، هدف اصلی واگذاری خودروها به نمایندگان بود، با افزایش ناگهانی قیمت در طول ۴ ماه که باعث بالارفتن ارزش خودروها شده است، پوشش داده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین مقرر شد خودروهای خریداری شده به نمایندگان فروخته نشده و مالکیت آن متعلق به مجلس باقی بماند و در طول دوره نمایندگی از آن استفاده کنند.

اخبار مرتبط:
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها

بر اساس گزارش وزارت کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷۱۷ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی از کشور خارج شده‌اند. این روند از طریق سه مرز اصلی—دوغارون، میلک و مرز خراسان جنوبی—انجام شده و همچنان ادامه دارد. دولت ایران ضرب‌الاجلی برای خروج اتباع فاقد مدارک تعیین کرده که ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ پایان آن بود.

آواتولز؛ تامین‌کننده معتبر تجهیزات و ماشین‌آلات طلاسازی با کیفیت و گارانتی اصل
آواتولز؛ تامین‌کننده معتبر تجهیزات و ماشین‌آلات طلاسازی با کیفیت و گارانتی اصل

صنعت طلاسازی، هنری ظریف و تخصصی است که نیازمند استفاده از تجهیزات حرفه‌ای برای خلق آثار با کیفیت و ظرافت بالا است. شرکت آواتولز با ارائه کامل‌ترین مجموعه دستگاه‌ها و ابزارهای طلاسازی شامل دستگاه‌های نورد تخصصی (توپی ۶۵، دو طرفه، رو میزی و یکطرفه ۱۸۰)، لیزرهای برش، حکاکی و جوش، فرزهای متنوع، دستگاه‌های CNC و تراش NC، قلم تراش و النگو گشاد کن، همراه مطمئن صنعتگران است. این تجهیزات با دقت بالا، فناوری مدرن و گارانتی اصل، به افزایش سرعت تولید، کاهش ضایعات و بهبود کیفیت کمک می‌کنند. آواتولز با پشتیبانی تخصصی، قیمت رقابتی و ارسال سریع، بهترین انتخاب برای حرفه‌ای‌های طلاسازی است.

درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است