کد خبر : 131762
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۱۸ - 13:13
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش پناهیان به شراکت با مالک شرکت تک ماکارون/امام و رهبری با هدیه دوستانشان زندگی می کردند، منم با هدیه دوستانم زندگی می کنم+فیلم

علیرضا پناهیان که چندی پیش موضوع خانه چندین میلیاردی‌اش در فضای مجازی دست به دست می‌شد در یکی از وعظ‌هایش به این ابهامات پاسخ داد که ویدئوی آن سر و صدای زیادی به پا کرد.

واکنش پناهیان به شراکت با مالک شرکت تک ماکارون/امام و رهبری با هدیه دوستانشان زندگی می کردند، منم با هدیه دوستانم زندگی می کنم+فیلم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «کسر شان جلسات امام حسین میدانم که بخواهم به دروغ‌های این‌ها درباره زندگی شخصی خودم و خانه‌ای که ۵ سال قرار بود با شریکی آن را بسازیم جواب بدهم.»

او با اشاره به تلاش برای ساخت خانه‌ای که ۵ سال طول کشید دلیل این تاخیر چند ساله را نداشتن پول عنوان کرد و گفت: «چرا این خانه ۵ سال طول کشید، چون شریکم پول داشت و من نداشتم و در نهایت یک بار زنگ زد گفت می‌خواهم بفروشم گفتم کمی صبر کن پولمان جور می‌شود گفت کمیته امداد که باز نکردیم.»

پناهیان ادامه داد: «پیش خود گفتم عجیبه خدایا چقدر باید تحقیر تحمل کنیم؟ گفتم صبر کنید من کسی را پیدا کنم که سهم شمارا بخرد. شرایط ما هم ویژه بود چراکه فرزندمان داشت ویلچری می‌شد و هر جایی نمی‌توانستیم برویم و نهایتا همین اقایی [مطلبی کاشانی مالک شرکت تک ماکارون] که اسمش را کنار اسم من گذاشتند و نمیدانم می‌خواهند من را با او خراب کنند یا او را با اسم من خراب کنند قبول کرد یک زمین ۲۲۵ متری که هر طبقه آن حدودا ۱۳۰ متر می‌شد را بخرد، چون آن شریک قبلی به پول خود نیاز دارد تا ما یک فکری بکنیم ان فرد قبول کرد و خانه را ساختیم»

او گفت: «در پایان‌کار اسم ایشان (شریکم) هم آمده است بعد از آن بود که یکجور رذیلانه زدند شراکت فلان فرد با فلان کارخانه‌دار که هر کدام از رفقا زنگ زدند گفتند مگر برج ۱۰۰ میلیاردی نیست؟ می‌گویم من یک واحد آن خانه را بیشتر ندارم آن هم با هدیه رفقا؛ مانند امام خمینی که هدیه‌ای زندگی می‌کردند و مقام معظم رهبری که با هدیه رفقایش زندگی میکنند من هم اینگونه زندگی می‌کنیم.»

پناهیان گفت: ما هیچ‌وقت دنبال پول درآوردن نبودیم من اگر قرار باشد همه جزئیات زندگیم را بگویند مردم برایم اعانه جمع می‌کنند.

اخبار مرتبط:
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،
سیدحسین موسویان: روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد،

موسویان نوشت: «روسیه هواپیمای جنگنده سوخو-۳۵ و سیستم پدافند اس- ۴۰۰ را به ایران نداد با وجود اینکه ایران چند دهه تحت تهدید حمله نظامی دو قدرت اتمی آمریکا و اسرائیل قرار داشت و نهایتا هم مورد حمله این دو کشور قرار گرفت. اما به هند پیشنهاد ۱۱۷ فروند سوخو-۳۵ M و تولید مشترک سوخو-۵۷ با انتقال کامل فناوری را به هند داده در حالیکه هند متحد آمریکا است.»

ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد
ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران شد

رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیروهای ارتش این رژیم طی عملیاتی ویژه در جنوب سوریه، یک گروه را که با ایران ارتباطاتی داشته، شناسایی و دستگیر کرده است.

سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند
سایت اصولگرا: جاسوس ها و نفوذی ها همچنان کف خیابان هستند

نکته قابل توجه این است که امروزه نفوذ صرفا به شکل کلاسیک جاسوسی نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است