کد خبر : 130380
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۰۴ - 14:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انفجار نطنز یک «حادثه تروریستی» بود؟

انفجار نطنز یک «حادثه تروریستی» بود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ وب سایت اصولگرا بصیرت در گزارشی ضمن اشاره به انفجار نطنز نوشت: با اعلام سازمان انرژی اتمی، اتفاقی که در نطنز افتاد حادثه انفجاری بوده است که توسط عوامل نفوذی رخ داده است. حادثه ای که بیشتر شبیه یک اقدام تروریستی و ضد امنیتی محسوب می شود. البته قبل از اعلام رسمی جمهوری اسلامی ایران، رسانه های  وابسته به رژیم صهیونیستی و ایالات متحده خرابکاری در سایت نطنز را کار اسرائیل قلمداد کرده اند.

این وب سایت در ادامه گزارش خود هشدار داد: در صورت تایید دست داشتن رژیم صهیونیستی در حادثه نطنز که ممکن است با چراغ سبز آمریکا صورت گیرد، جمهوری اسلامی پاسخی دردناک و نابود کننده با عامل آن خواهد داد. فراموش نکنیم که اسرائیل توان رویارویی با ایران ندارد.

گفتنی است روز گذشته بهروز کمالوندی در گفت و گو با شبکه العالم درباره جزییات این حادثه تایید کرده بود که “انفجار اخیر در تاسیسات نطنز عملیات خرابکارانه بود.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اعلام این نکته که از نظر خود من این انفجار می تواند حمله باشد یا نباشد تصریح کرده بود که “شورای امنیت ملی از جزییات ماجرا باخبر است به ما هم اعلام کرده اند.”

گمانه زنی درباره عملیات خرابکارانه یا تروریستی بودن آن در حالی مطرح می شود که خبرگزاری دولتی ایرنا درباه سفر  مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران نوشت که این سفر به دعوت مقامات جمهوری اسلامی و در راستای تداوم همکاری‌ها وتعهدات ایران به عنوان عضو این نهاد بین المللی انجام شده است که می تواند باعث رفع سوءتفاهم ها و تداوم همکاری‌ها شود.

رافائل گروسی قبل از سفر خود به ایران در توئیت خود اعلام کرد که برای دیدار با مقامات کشورمان برای پرداختن به سوالات باقی‌مانده در خصوص توافقات پادمانی راهی تهران می‌شود. سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین نیز تصریح کرد که این سفر در راستای تداوم تعاملات و همکاری‌ها میان ایران و سازمان بین المللی انرژی اتمی صورت می‌گیرد.

اخبار مرتبط:
جمالی‌نژاد:لنجان باید به الگوی توسعه صنعتی وزیست‌محیطی استان تبدیل شود
جمالی‌نژاد:لنجان باید به الگوی توسعه صنعتی وزیست‌محیطی استان تبدیل شود

استاندار اصفهان گفت: باید با تکمیل زنجیره‌های فناورانه، ارتقای زیرساخت‌ها و رعایت اصول محیط‌زیستی، به الگوی توسعه متوازن و اشتغال پایدار در استان تبدیل شود.

سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد
سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد

سرپرست مدیریت بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ آخرین وضعیت این سد مخزنی را تشریح کرد.

ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند
ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند

اصفهان-معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت:نخستین ناوگان اتوبوس‌های تمام‌برقی تا پایان فصل پاییز وارد این شهر می‌شود،این اقدام نقطه آغازی برای برقی‌سازی کامل ناوگان حمل‌ونقل عمومی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است