کد خبر : 128123
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۷ - 12:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس دفتر رئیس جمهور: با علامت هایی که از کشور های اروپایی دریافت کردیم در روزهای پایانی تحریم هستیم

رئیس دفتر رئیس جمهور: با علامت هایی که از کشور های اروپایی دریافت کردیم در روزهای پایانی تحریم هستیم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛روز گذشته مراسم رونمایی از محصول جدید سایپا برگزار شد. مراسمی که محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور مهمان ویژه آن بود. اظهارات واعظی درباره تحریم ها در این مراسم اما مهم و قابل توجه بود.

وی گفت: امیدواریم در ماه‌های آینده شرایط تحریمی کشور تغییر کند زیرا هدف آنهایی که ما را تحریم کردند تسلیم شدن ایران طی ۳ الی ۴ ماه بود اما الان ۲.۵ سال گذشته است و ما در این مدت علاوه‌بر اینکه تسلیم نشدیم، اتکایمان به خودمان نیز افزایش یافت.

وی افزود: زندگی مردم سخت شده، اما چیزی متوقف نشده است؛ تحریم‌کنندگان فقط ایجاد مزاحمت کردند.

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهوری گفت: با علامت‌هایی که از کشورهای اروپایی و آسیایی و دیگران دریافت کرده‌ایم در روزهای پایانی تحریم قرار داریم زیرا تحریم‌کنندگان به هیچ یک از اهداف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی خود نرسیدند. باید تاکید کنم که ماه‌های آینده وضعیت به مراتب بهتر می‌شود.

واعظی تصریح کرد: اگر ترامپ خواب این را می‌دید که در چهلمین سالگرد انقلاب دیگر نظام نیست، می‌بینیم که نظام ما سرپاست.

اخبار مرتبط:
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال
رقیب کاسیاس و اوبلاک در آستانه پیوستن به استقلال

به‌نظر می‌رسد دروازه‌بان اسبق رئال‌مادرید و اتلتیکومادرید اسپانیا در آستانه پیوستن به استقلال قرار گرفته است.

آخرین آمار شهدا و مفقودین جنگ ۱۲روزه اعلام شد
آخرین آمار شهدا و مفقودین جنگ ۱۲روزه اعلام شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: گفت: بر اساس آمار و مستندات منتشر شده، رژیم صهیونیستی صدها تن از مردم بی‌گناه ما را در این ایام به شهادت رساند و یا مجروح کرد، که از جمله ۷ بیمارستان و ۴ واحد بهداشتی و ۶ پایگاه اورژانس آسیب دید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است