کد خبر : 126433
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۷ - 10:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«مقام آگاه» خانه‌های خالی بانک‌های غیر دولتی را تکذیب کرد

«مقام آگاه» خانه‌های خالی بانک‌های غیر دولتی را تکذیب کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  یک مقام آگاه در نظام بانکی کشور درباره برخی شایعات منتشره در کانال‌های غیر رسمی در مورد نگهداری ۱۰۰۰ واحد مسکونی خالی توسط بانک های غیر دولتی گفت: این خبر ا از اساس صحت ندارد.

وی اضافه کرد : هر کس به آمارهای رسمی بورس و وزارت اموراقتصادی و دارایی و بانک مرکزی و همچنین گزارش‌های بانک های غیر دولتی از قبیل ملت، صادرات، تجارت و رفاه مراجعه کند، درخواهد یافت که اتفاقاً این بانک‌ها در فروش اموال مازاد عملکرد موفقی داشته اند.

در همین زمینه بخوانید:

کدام بانک خصولتی «سلطان مِلک» در تهران است؟

اخبار مرتبط:
۲۶ کیلو تریاک در اصفهان کشف شد
۲۶ کیلو تریاک در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: در عملیات مأموران این پلیس، یک سوداگر مرگ دستگیر و بیش از ۲۶ کیلو تریاک کشف شد.

اصفهانی‌ها ۳۳ روز هوای آلوده نفس کشیدند
اصفهانی‌ها ۳۳ روز هوای آلوده نفس کشیدند

کارشناس امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط زیست اصفهان گفت: این کلانشهر از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۳ روز هوای آلوده و تنها ۶ روز هوای پاک داشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است