کد خبر : 126022
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۴ - 11:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

داماد اسدآبادی چرا روانه بازداشتگاه شد؟

داماد اسدآبادی چرا روانه بازداشتگاه شد؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ مجید درویشی در همین خصوص اظهار داشت: این اتفاق با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و مبتلا شدن صدها نفر از مردم این شهرستان انجام شد.

فرماندار اسدآباد گفت: این موضوع به مقام قضایی اعلام و با دستور وی داماد خاطی بازداشت شده است.

وی اضافه کرد: بارها از تریبون و رسانه های مختلف پرهیز از برپایی جشن و عزاداری اطلاع رسانی شده اما برخی نسبت به این هشدارهای بهداشتی بی اعتنایی و بی توجهی می کنند.

درویشی خاطرنشان کرد: اسدآباد هم اکنون در وضعیت زرد کرونا قرار دارد و اگر مراسم عروسی و ختم در این شهرستان ادامه داشته باشد، تغییر وضعیت به قرمز دور از انتظار نیست.

فرماندار اسدآباد از مردم این شهرستان درخواست کرد با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، از تجمعات به شدت خوداری کنند.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: آلودگی هوای تهران به‌دلیل بارگذاری زیاد جمعیت است/ هر کسی که مدعی حل مشکل آب است بیاید کمک کند
پزشکیان: آلودگی هوای تهران به‌دلیل بارگذاری زیاد جمعیت است/ هر کسی که مدعی حل مشکل آب است بیاید کمک کند

رئیس‌جمهور می‌گوید اکنون تهران در آلودگی هوا مشکل دارد، چون بارگذاری جمعیت زیادی انجام شده است.

ماجرای درگیری لفظی فرزین با نمایندگان مجلس چه بود؟
ماجرای درگیری لفظی فرزین با نمایندگان مجلس چه بود؟

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی تلویحا مشاجره لفظی محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی با نمایندگان مجلس را رد کرد.

تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد
تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد

اعضای هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق برگزار و غلامرضا تاجگردون به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب شد. همچنین مجتبی یوسفی به عنوان سخنگوی این کمیسیون انتخاب شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است