کد خبر : 124255
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۴ - 19:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تبلیغ کدام کالاها ممنوع است؟+اسامی

تبلیغ کدام کالاها ممنوع است؟+اسامی

به گزارش سایت خبری مدآرا، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه در نامه‌ای به ایرنا اعلام کرد: فرآورده های گوشتی و غذاهای آماده مصرف شامل انواع سوسیس و کالباس، ژامبون، انواع پیتزاهای دارای سوسیس و کالباس یا ژامبون، انواع سمبوسه و فلافل(با روش غوطه وری درر روغن)، نوشیدنی ها و فرآورده های آنها شامل انواع نوشابه های گازدار قندی و غیر قندی، نوشابه های انرژی زا، انواع ماءالشعیر، انواع آبمیوه های گازدار و بدون گاز ۲۵ درصد، انواع نوشیدنی های یخی و پودرهای نوشیدنی فوری، مشمول کالاهای آسیب رسان به سلامت هستند و تبلیغ آنها ممنوع است.

کیانوش جهانپور افزود: همچنین انواع روغن های خوراکی، انواع سس پر چرب مانند مایونز( با چربی بیش از ۳۰ درصد)، انواع فرآورده های سرخ شده مثل چیپس و غلات یا فرآورده های حجیم شده بر پایه ذرت، شیرینی های تر، فرآورده های کاکائویی، آب نبات، تافی، سیگار و محصولات دخانی، انواع کالاهای آرایشی شامل فرآورده های تاتو و طراحی پوست، انواع رژ لب، ریمل، کرم پودر، پنکیک،خط چشم، مداد آرایشی چشم و لب،رنگ مو و … نیز جزو کالاهای آسیب رسان به سلامت است و تبلیغات آنها به هر روش ممنوع است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: انواع فرآورده های برنزه کننده پوست، انواع محصولات آنتی سلولیت و لاغر کننده، همچنین فرآورده های صاف کننده، فرکننده و کراتینه کننده مو، دیفنوکسیلات و داروهای با احتمال سوء مصرف مانند ترامادول،استامینوفن کدئین و انواع داروهای کدئین دار نیز مشمول کالاهای آسیب رسان به سلامت است و تبلیغ آنها در رسانه ها و بیلبوردهای محیط شهری ممنوع است.

جهانپور تاکید کرد: طبق بند ج ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور هرگونه تبلیغات خدمات و کالاهای آسیب رسان به سلامت موضوع ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بر اساس تشخیص و اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران از سوی همه رسانه ها ممنوع است.

وی افزود: بر اساس ماده ۴۸ قانون الحاق به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت هرگونه تولید و واردات و عرضه کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت و داروهای با احتمال سوءمصرف، مشمول عوارض خاص تحت عنوان عوارض سلامت هستند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکید کرد: فهرست خدمات و اقدامات و کالاهای آسیب رسان به سلامت و داروهای با احتمال سوء مصرف توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و درصد عوارض (حداکثر ۱۰ درصد ارزش کالا) برای این کالاها در ابتدای هر سال توسط کارگروهی با مسئولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با عضویت وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور تعیین و ابلاغ می‌شود.

به گفته وی، ۱۰۰درصد مبلغ وصولی این عوارض پس از واریز به خزانه و مبادله موافقتنامه به‌صورت درآمد – هزینه در اختیار دستگاههای اجرایی مربوطه قرار می‌گیرد.

اخبار مرتبط:
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است
تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تقویت الگوهای گرم تابستانی در مناطقی از استان، از ۲۵ تیرماه و ماندگاری آن تا ۱۰ مردادماه خبر داد.

فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است
فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است

شهردار اصفهان گفت: حوزه فناوری باید مبدا تحول در شهرداری باشد و شرایط را آماده کند، چراکه این حوزه در آینده نقش کلیدی در اداره امور ایفا می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است