کد خبر : 124210
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۴ - 15:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دادگاه کیانوش‌راد به ‌اتهام امضای «بیانیه ۷۷» برگزار شد

دادگاه کیانوش‌راد به ‌اتهام امضای «بیانیه ۷۷» برگزار شد

به گزارش سایت خبری مدآرا، شاکی پرونده اطلاعات سپاه پاسداران و عناوین اتهامی مربوط به «انتشار نامه موسوم به ۷۷ نفر» بود که به مناسبت وقایع اعتراضی آبان‌ماه ۹۸ صادر شده بود. همچنین اتهامات دیگری چون مخالفت با «سپاه پاسداران»، «سردار جعفری»، «شورای نگهبان»، «قوه قضاییه» و اظهاراتی پیرامون ناکارآمدی مسوولان نظام و دفاع و حمایت از زندانیان سیاسی و دراویش و تحریک جریانات قومی عرب و … توسط قاضی مطرح شد.

محمد کیانوش‌راد مقابل قاضی پرونده همه سخنان و اقداماتش را در راستای برخوردی انتقادی با دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی ارزیابی کرد. کیانوش‌راد در این دادگاه گفت که از تمامی سخنان و نوشته‌هایش دفاع می‌کند و اینها را هم در ایام بازجویی هم انفرادی و هم در دادگاه، مشروط به آنکه سخنان و نوشته‌هایش تقطیع شده مورد استناد قرار نگیرند، می‌پذیرد. دادگاه او قرار است حکم خود را در هفته‌های آتی صادر کند.

اخبار مرتبط:
شیشه‌فروش: نجات اصفهان فقط با جریان دائمی زاینده‌رود ممکن است
شیشه‌فروش: نجات اصفهان فقط با جریان دائمی زاینده‌رود ممکن است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تنها راه مهار فرونشست تأمین دائمی حقابه‌های قانونی کشاورزی و زیست‌محیطی زاینده‌رود و تالاب گاوخونی است.

اصفهان میزبان بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران شد
اصفهان میزبان بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران شد

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اصفهان گفت: میزبانی بیست و دومین مسابقات ملی مهارت ایران برای نخستین بار در اصفهان برگزار می‌شود.

حادثه در حفاری خط ۲ مترو اصفهان؛ آبگرفتگی منازل خیابان نشاط
حادثه در حفاری خط ۲ مترو اصفهان؛ آبگرفتگی منازل خیابان نشاط

مدیرکل مدیریت بحران استان از ورود گل حفاری تونل خط ۲ متروی اصفهان به سطح خیابان و چند خانه در محدوده خیابان نشاط خبر داد و گفت: عملیات پاکسازی در حال انجام است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است