کد خبر : 121141
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۵ - 11:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آخرین وضعیت پرونده «بیانیه ۷۷ نفر»

آخرین وضعیت پرونده «بیانیه ۷۷ نفر»

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ آذر منصوری عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران درخصوص دادگاه امروز تعدادی از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب، گفت: این دادگاه در ادامه دادگاهی بود که در دادسرای رسانه با موضوع بیانیه ۷۷ نفر تشکیل شده بود و البته آقای شکوری‌راد به عنوان دبیرکل حزب اتحاد به دلیل بیانیه حزب به دادگاه فراخوانده شده بودند.

وی ادامه داد: از مجموع ۱۵ نفر احضار شده به این دادگاه، فکر می‌کنم تقریبا ۳ یا ۴ نفر از دوستان حاضر نبودند و به هر دلیل امکان شرکت برای آن‌ها فراهم نبود.

منصوری در ادامه اظهار داشت: در این جلسه کیفرخواست در خصوص احضارشدگان قرائت شد و با توجه به غیبت تعدادی از احضارشدگان، قاضی پیشنهاد تجدید وقت را در جلسه مطرح کرد تا در موعد دیگری با حضور همه افراد به این پرونده رسیدگی شود، در نتیجه در جلسه امروز تنها به قرائت کیفرخواست اکتفا شد و جلسه خاتمه پیدا کرد تا در موعد دیگری با حضور همه افراد احضار شده جلسه مجددا برگزار شود.

وی افزود: البته وکلای ما با توجه به ابلاغ قانون جرم سیاسی و تاکیدی که رییس قوه قضاییه روی این مساله داشتند، معتقد بودند که این پرونده و این اتهامات آن مصداق جرم سیاسی است و بر این اساس باید دادگاه بر مبنای آنچه که در قانون جرم سیاسی تعریف شده است، تشکیل شود.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در پایان ابراز داشت: جو دادگاه امروز خیلی معتدل و برخورد قاضی بسیار محترمانه بود.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه سرد بارشی که از شامگاه جمعه ۱۹ دی وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید
حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از باقی ماندن ۸ درصد آب در سد زاینده‌رود و معادل ۱۰۶ میلیون متر مکعب خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان خروجی سد از ورودی آن بیشتر است.

حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد
حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از شتاب گرفتن روند حمایت و تسهیل فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه جوانی جمعیت، سلامت روان و تحکیم خانواده خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است