کد خبر : 120904
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۲ - 19:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ظریف در تماس با وزیر خارجه کانادا خبر داد: جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی به فرانسه ارسال می‌شود

ظریف در تماس با وزیر خارجه کانادا خبر داد: جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی به فرانسه ارسال می‌شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز در گفتگوی تلفنی با فرانسوا فیلیپ شامپاین وزیر خارجه کانادا به وی اطلاع داد که کشورمان ظرف چند روز آینده جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی را برای خوانش اطلاعات آن به فرانسه ارسال خواهد کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت تصمیم برای ارسال جعبه سیاه مدتی است اتخاذ شده و بزودی این تصمیم اجرایی خواهد شد.

ظریف همچنین به همتای کانادایی خود اطلاع داد که آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل مسائل حقوقی و چگونگی جبران خسارات وارده به خانواده مسافرینی که در این واقعه تاسف بار جان خود را از دست داده اند و همینطور جبران خسارت هواپیمای اوکراینی مدت‌ها است به طرف اوکراینی اعلام شده، ولی طرف مقابل تا کنون هیات خود برای انجام مذاکرات را معرفی نکرده است و جمهوری اسلامی ایران کماکان پیگیر موضوع می‌باشد.

لازم به ذکر است که شیوع ویروس کرونا و توقف پرواز‌های بین‌المللی باعث وقفه در خوانش جعبه سیاه و اقدامات دیگر شده بود که با برقراری محدود پرواز‌ها بزودی اقدامات اجرایی در حل و فصل این موضوع از سر گرفته خواهد شد.

اخبار مرتبط:
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله

باغ‌وحشی در شهر نورنبرگ آلمان، روز سه‌شنبه اعلام کرد که علی‌رغم اعتراضات گسترده عمومی، ۱۲ قلاده از نوعی میمون موسوم به «بابون» را از بین برده است. این تصمیم، پایان‌بخش ماجرایی بود که به‌زعم مسئولان باغ‌وحش، ریشه در نگرانی‌های ادعایی درباره «کمبود فضای کافی برای نگهداری گروه رو به ازدیاد» این حیوانات داشت. پس از کشتار، لاشه حیوانات مزبور به حیوانات شکارچی باغ‌وحش "خورانده شد.

معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید
معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع خطاب به سربازان گفت: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید. بخشی از اخبار منطقه، عملیات روانی دشمن است؛ قسمتی دیگر مانور دشمن از فواصل دور است که گاهی منجر به تهدید و گاهی جنگ می‌شود. اگر دشمن این بار بخواهد شرارتی کند، با سیلی سخت‌تری مواجه خواهد شد.

علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد
علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: واقعیت این است که خود آمریکایی‌ها هم نمی‌دانند برنامه ترامپ چیست. اگر جنگی هم شود کل منطقه را در برمی‌گیرد و امیدوارم کشورهای منطقه بتوانند با میانجی‌گری‌های خود مانع بروز جنگ شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است