کد خبر : 120025
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۲۶ - 15:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر بهداشت استعفا کرد؟

وزیر بهداشت استعفا کرد؟

برخی شنیده های سایت خبری مدآرا حاکی از آن است که سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی امروز ۲۶خرداد استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرده است.
هنوز مشخص نیست رئیس جمهور با استعفای وزیر بهداشت موافقت کرده است با خیر.

لازم به ذکر است که یک فعال رسانه نیز در همین راستا در توئیتی نوشت: ‏شنیده ها حاکی از آن است که یکی از وزرای کلیدی این روزهای ‎دولت، زمزمه جدایی سرداده و در جلسه شب گذشته شورای معاونین خود نیز این موضوع را مطرح کرده و جلسات امروز را لغو کرده است.
برخی اختلافات با دولت، علت این تصمیم فعلی آقای وزیر عنوان شده است.

گفتی است که هفته پیش ابوالفضل ابوترابی منتخب نجف آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی فارس گفت: از منبع موثق شنیدیم که محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور دکتر نمکی وزیر بهداشت را تهدید کرده که در صورتی با دولت هماهنگ نباشد، باید استعفا دهد.

وی افزود: واعظی در این تهدید به دکتر نمکی گفته چرا از رئیس جمهور در بحث مقابله با کرونا تقدیر و تشکر نکرده است در حالی که رئیس جمهور زحمات زیادی کشیده است؟

 

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است