کد خبر : 117631
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ - 00:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۲۰۰ هکتار از گندم‌ زارهای ایذه در آتش سوخت

۲۰۰ هکتار از گندم‌ زارهای ایذه در آتش سوخت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛مصطفی‌ هنرمندیان با اشاره به وقوع آتش سوزی در ۲۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان در دهستان مرغا اظهار کرد: حدود ساعت ۲ ظهر روز گذشته، چهارم خردادماه جرقه ایجادشده توسط کمباین موجب بروز آتش سوزی در مزارع روستای لشکرگاه دهستان مرغا شد و به این مزارع خسارت وارد کرد.

وی افزود: وزش باد سرعت پیشرفت حریق را بیشتر کرد و با وجود عکس‌العمل سریع نیروهای آتش‌ نشانی، ۲۰۰ هکتار از اراضی منطقه دچار آتش سوزی شدند اما شرایط توپوگرافی منطقه و همچنین نزدیکی رودخانه به این مزارع، کمک کرد تا از سرایت آتش به سایر اراضی منطقه جلوگیری شود.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ایذه تصریح کرد: در این حادثه بیش از ۲۰۰ تن گندم در آتش سوخت و حدود ۵۰۰ میلیون تومان به مزارع خسارت وارد شد که متاسفانه این مزارع کشاورزی علی رغم ‌تاکیدات انجام شده، بیمه نبودند.

وی با بیان اینکه از کشاورزان درخواست داریم تا مساله بیمه محصولات کشاورزی را جدی بگیرند، خاطرنشان کرد: در حال پیگیری هستیم تا در صورت امکان بخشی از این خسارت های وارد شده به کشاورزان را برای آن ها جبران کنیم.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است