کد خبر : 117332
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۱ - 15:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند/ آخریـــن آمار

طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند/ آخریـــن آمار

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سخنگوی وزارت بهداشت آخرین آمار مبتلایان، بهبود یافتگان و جانباختگان کرونا را اعلام کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت:

از دیروز تا امروز ۱ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی دو هزار و ۳۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.

از بین مبتلایان جدید، ۳۵۱ مورد بستری و دو هزار و ۴۱ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۲۹ هزار و ۳۴۱ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

مجموع جان باختگان این بیماری به ۷ هزار و ۲۴۹ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۱۰۰ هزار و ۵۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

۲۶۵۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۷۴۶ هزار و ۴۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در طول ۲۴ ساعت گذشته در ۱۲ استان موارد فوتی صفر و در ۶ استان، یک مورد فوتی گزارش شده است.

اخبار مرتبط:
آیا مدارس پایتخت در روز سه‌شنبه ۲۰ آبان تعطیل می‌شوند؟
آیا مدارس پایتخت در روز سه‌شنبه ۲۰ آبان تعطیل می‌شوند؟

بر پایه گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، متوسط شاخص آلایندگی هوای شهر در شب یکشنبه به رقم ۱۲۱ رسیده و در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است. بر اساس به‌روزترین گزارش‌ها، این رقم تا پایان عصر امروز بیشتر خواهد شد.

رئیس بیمارستان لقمان: مصرف الکل در کشور رو به افزایش است/ شاهد مسمومیت‌های الکلی در سنین پایین هستیم
رئیس بیمارستان لقمان: مصرف الکل در کشور رو به افزایش است/ شاهد مسمومیت‌های الکلی در سنین پایین هستیم

رضایی گفت: متاسفانه، مسمویت‌های الکلی در چند جهت رو به افزایش است؛ متاسفانه، شاهد مسمومیت در سنین پایین هستیم. مراجعه‌کنندگان به بیمارستان لقمان به دلیل مسمومیت الکلی از گروه‌های مختلف هستند؛ به طور مثال، دانش‌آموزان مدارس، افراد تحصیل‌کرده و حتی کارکنان سفارتخانه‌های کشورهای خارجی به این مرکز درمانی مراجعه می‌کنند.

مهاجرانی: منابع کالابرگ تأمین شده و به ۷ دهک پرداخت می‌شود
مهاجرانی: منابع کالابرگ تأمین شده و به ۷ دهک پرداخت می‌شود

سخنگوی دولت گفت: دولت برای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی تأمین منابع انجام داده است و کالابرگ به سه دهک اول برای هر فرد ۵۰۰هزار تومان و دهک‌های چهار تا هفتم نیز برای هر نفر ۳۵۰هزار تومان کالابرگ پرداخت خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است