کد خبر : 108115
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۳ - 18:32
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر بهداشت: ۶۷ میلیون در کشور از نظر ابتلا به کرونا غربالگری شدند

وزیر بهداشت: ۶۷ میلیون در کشور از نظر ابتلا به کرونا غربالگری شدند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سعید نمکی امروز( ۱۳ فروردین ماه) در حاشیه جلسه دولت اظهار کرد: امروز آمار ما از مرز ۶۷ میلیون رصد در کل کشور گذشت که از این میان حدود ۵۵میلیون و ۴۵۰ هزار نفر از طریق تلفن و تماس با خانواده‌ها رصد شدند و حدود ۱۱ میلیون و ۵۷۰ هزار نفر نیز از طریق ثبت در سامانه با ما همراهی کردند.

وی با بیان اینکه این رقم در دنیا بسیار قابل توجه است و مورد توجه همه افکار عمومی در سطح جهان و آن‌هایی که اقدامات بهداشتی انجام می‌دهند قرار گرفته است، گفت: چنین پایشی در چنین سطح گسترده‌ای در کشور کار بی نظیری است که حاصل همت تمام مردم شریف ما و نیروهایی است که در بسیج و سازمان‌های مردم نهاد با ما همراهی کردند و رکورد تاریخی را رقم زدند.

وزیر بهداشت در ادامه گفت: حدود ۴۳۰هزار نفر ویزیت شدند، حدود ۳۰۴ هزار نفر بدون مشکل بودند. ۱۰۴ هزار نفر مراقبت در منزل انجام شد برایشان، ۲۵۸۴ نفر درمان سرپایی گرفتند، ۱۹هزار و ۲۴۷ نفر از بین این جمعیت به بیمارستان‌ها ارجاع شدند که در بررسی‌های نهایی ۵۹۸۸ نفر در بیمارستان نگهداری شدند. این کار و عملکرد بزرگ و علمی توانست بار سنگینی را از روی دوش بیمارستان‌ها و پرسنل ما بردارد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه طرحی را بعد از فاصله‌گذاری اجتماعی دنبال می‌کنیم، گفت: طرح فاصله گذاری اجتماعی با کمک دستگاه‌های مختلف تا ۲۰ فروردین اجرا می‌شود. ما گام دومی را به نام فاصله‌گذاری هوشمند در نظر داریم که طی آن برای بازگردانی کسب و کارها، برخی از مراکز علمی و فرهنگی که باید دوباره بازگشایی شود و مراکز مذهبی تلاش کنیم.

وی در پایان تاکیدکرد: وقتی که کارشناسان ما اعلام کنند شرایط عادی‌تر شده است، بر اساس پروتکل‌ها از شرایط انقباضی خارج می‌شویم.

اخبار مرتبط:
آقاتهرانی: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود
آقاتهرانی: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود

رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری تاکید کرد: جبهه انقلاب نباید قربانی افراد یا گروه‌ها شود؛ چرا که اشخاص می‌آیند و می‌روند، اما جبهه باید باقی بماند. معیار ما باید اصول انقلاب و تبعیت از ولایت باشد، نه نام‌ها و چهره‌ها.

اکسیوس: قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران، از ۵ مهر ۱۴۰۴ بازمی‌گردند
اکسیوس: قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران، از ۵ مهر ۱۴۰۴ بازمی‌گردند

آکسیوس نوشت: قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران از ۲۷ سپتامبر (۵ مهر ۱۴۰۴ )بازخواهد گشت.

پزشکیان: نطنز و فردو را می‌توانند بزنند، غافل از اینکه این انسان‌ها هستند که نطنز و مهم‌تر از نطنز را می‌سازند و خواهند ساخت‌
پزشکیان: نطنز و فردو را می‌توانند بزنند، غافل از اینکه این انسان‌ها هستند که نطنز و مهم‌تر از نطنز را می‌سازند و خواهند ساخت‌

رئیس‌جمهوری تأکید کرد: دیشب جلسه برگزار کرده‌اند تا اسنپ‌بک را برگردانند اما راه را می‌بندند؟ مغزها و اندیشه‌ها هستند که یا راه پیدا می‌کنند یا راه می‌سازند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است