کد خبر : 179858
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ - 12:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جان کیوان صمیمی در خطر است

جان کیوان صمیمی در خطر است

به گزارش مدارا، کانون نویسندگان ایران در بیانیه‌ای هشدار داده: «کیوان صمیمی، رئیس انجمن دفاع از آزادی مطبوعات، سردبیر مجله ایران‌فردا و عضو شورای فعالان ملی‌ مذهبی ایران، به دنبال انتشار نامه‌ای با عنوان «قتل شبه عمد» درباره مرگ بکتاش آبتین، در خطر تبعید به زندان دیگری است. 

کیوان‌ صمیمی که هم‌اکنون ۷۳ساله است و به بیماری قلبی دچار است، ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ به دلیل شرکت در تجمعی به مناسبت روز کارگر دستگیر و ۲۷ خرداد همان ستل به‌ صورت موقت آزاد شد اما در خرداد ۱۳۹۹ به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» به تحمل سه سال زندان محکوم شد و این  حکم آذر ۱۳۹۹ اجرا شد. 

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید
پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است