کد خبر : 179791
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۳ - 07:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جشنواره فیلم برلین حضوری شد

جشنواره فیلم برلین حضوری شد

به گزارش مدارا، با شناسایی نوع «اومیکرون» ویروس کرونا در بخش‌هایی از نقاط جهان، شماری از منابع خبری از احتمال مورد بررسی قرار گرفتن برنامه‌های جدید برای تغییر در نوع برگزاری جشنواره فیلم برلین سخن گفته بودند اما سرانجام دولت آلمان و مسئولان شهری برلین به صورت رسمی از برگزاری این رویداد سینمایی به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر دادند. 

با این وجود بازار فیلم اروپا، بازار تولیدات مشترک سینمایی و همچنین برنامه‌های استعدادهای برلین و صندوق جهانی فیلم به صورت مجازی برگزار خواهد شد. 

جشنواره برلین در سال ۲۰۲۱ به دلیل شیوع نوع دلتای ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد.

هفتاد و دومین جشنواره فیلم برلین از تاریخ ۱۰ تا ۲۰ فوریه ۲۰۲۲ (۲۱ بهمن تا اول اسفند) در کشور آلمان برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: هر جا مردم وارد میدان شدند، آموزش‌وپرورش جان گرفت
استاندار اصفهان: هر جا مردم وارد میدان شدند، آموزش‌وپرورش جان گرفت

استاندار اصفهان گفت: هر جا مردم در طرح‌ها حضور داشته‌اند ماندگارترین دستاوردها رقم خورده است و نهضت مردمی مدرسه‌سازی هویت تازه‌ای به آموزش‌وپرورش استان بخشیده است.

پزشکیان: باید از جهان بیاموزیم و برای ایران کار کنیم
پزشکیان: باید از جهان بیاموزیم و برای ایران کار کنیم

رئیس‌جمهور گفت: هدف آموزش، باید پرورش نسلی باشد که دانش و تجربه جهانی را برای آبادانی ایران به کار گیرد. رفتن برای آموختن لازم است اما بازنگشتن و خدمت نکردن به مردم خود، فاجعه است.

بساطی: یک سارق ۲۰۰ بار کابل‌های برق اصفهان را دزدید
بساطی: یک سارق ۲۰۰ بار کابل‌های برق اصفهان را دزدید

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری سارق سیم و کابل برق با ۲۰۰ فقره سرقت خبر داد و گفت: در بازرسی از مخفیگاه مالخران ۳ تُن سیم و کابل برق مسروقه کشف شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است