کد خبر : 178168
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۱ - 10:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ویروس «اومیکرون» به ایران رسید؟

ویروس «اومیکرون» به ایران رسید؟

به گزارش مدارا، وزارت بهداشت امارات از کشف اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» ویروس کورنا در این کشور خبر داد.

خبرگزاری رسمی امارات در خبری کوتاه به نقل از وزارت بهداشت امارات اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» کرونا در این کشور کشف شده است.

بر اساس این گزارش، فرد مبتلا یک بانوی آفریقایی است که از یک کشور آفریقایی و با عبور از یک کشور عربی وارد امارات شده است.

پیش از امارات، عربستان سعودی اولین فرد مبتلا به سویه جدید کرونا «اومیکرون» را شناسایی کرده بود.

کشف گونه جدیدی از ویروس کرونا در قاره آفریقا نگرانی‌های زیادی را بوجود آورده است. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، تحقیقات اولیه نشان می دهد این سویه جدید ویروس کرونا، در مقایسه با موارد قبلی خطر انتقال بیشتری دارد و شیوع آن نگران کننده است. 

اخبار مرتبط:
بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!
بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!

باشگاه استقلال در پی حواشی ایجاد شده در مورد غیبت برخی بازیکنان در سفر به بحرین توییتی را منتشر کرد.

ایران به عراق پیام شرایط اضطراری فرستاد
ایران به عراق پیام شرایط اضطراری فرستاد

وزارت برق عراق اعلام کرد که صادرات گاز ایران به این کشور متوقف شده است.

ارز ترجیحی رسما حذف شد؟
ارز ترجیحی رسما حذف شد؟

براساس جداول لایحه بودجه ۱۴۰۵، منابع حاصل از حذف ارز ترجیحی برابر ۵۷۲ هزار میلیارد تومان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است