کد خبر : 178168
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۱ - 10:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ویروس «اومیکرون» به ایران رسید؟

ویروس «اومیکرون» به ایران رسید؟

به گزارش مدارا، وزارت بهداشت امارات از کشف اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» ویروس کورنا در این کشور خبر داد.

خبرگزاری رسمی امارات در خبری کوتاه به نقل از وزارت بهداشت امارات اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» کرونا در این کشور کشف شده است.

بر اساس این گزارش، فرد مبتلا یک بانوی آفریقایی است که از یک کشور آفریقایی و با عبور از یک کشور عربی وارد امارات شده است.

پیش از امارات، عربستان سعودی اولین فرد مبتلا به سویه جدید کرونا «اومیکرون» را شناسایی کرده بود.

کشف گونه جدیدی از ویروس کرونا در قاره آفریقا نگرانی‌های زیادی را بوجود آورده است. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، تحقیقات اولیه نشان می دهد این سویه جدید ویروس کرونا، در مقایسه با موارد قبلی خطر انتقال بیشتری دارد و شیوع آن نگران کننده است. 

اخبار مرتبط:
تکلیف تعطیلی تهران برای پنجشنبه‌ها مشخص شد
تکلیف تعطیلی تهران برای پنجشنبه‌ها مشخص شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، از موافقت استاندار تهران با اجرای طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستانهای استان در روزهای پنجشنبه خبر داد.

آمنه سادات ذبیح‌پور با یک لقب نامتعارف خبرساز شد
آمنه سادات ذبیح‌پور با یک لقب نامتعارف خبرساز شد

واکنش آمنه سادات ذبیح‌پور، خبرنگار صداوسیما به ماجرای سیم کارت و کارت سوخت‌های سفید خبرساز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است