کد خبر : 178168
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۱ - 10:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ویروس «اومیکرون» به ایران رسید؟

ویروس «اومیکرون» به ایران رسید؟

به گزارش مدارا، وزارت بهداشت امارات از کشف اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» ویروس کورنا در این کشور خبر داد.

خبرگزاری رسمی امارات در خبری کوتاه به نقل از وزارت بهداشت امارات اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» کرونا در این کشور کشف شده است.

بر اساس این گزارش، فرد مبتلا یک بانوی آفریقایی است که از یک کشور آفریقایی و با عبور از یک کشور عربی وارد امارات شده است.

پیش از امارات، عربستان سعودی اولین فرد مبتلا به سویه جدید کرونا «اومیکرون» را شناسایی کرده بود.

کشف گونه جدیدی از ویروس کرونا در قاره آفریقا نگرانی‌های زیادی را بوجود آورده است. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، تحقیقات اولیه نشان می دهد این سویه جدید ویروس کرونا، در مقایسه با موارد قبلی خطر انتقال بیشتری دارد و شیوع آن نگران کننده است. 

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد

اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار آلودگی سطح زرد از پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از فردا تا شنبه شب در بیشتر مناطق استان خبر داد.

قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود
قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود

شهردار اصفهان گفت: دانشنامه اصفهان نباید وابسته به نهاد خاصی باشد تا در برابر تغییرات اجرایی و سیاسی آسیب نبیند و برای نسل‌های آینده پایدار بماند.

جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است
جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است

استاندار اصفهان تاکید کرد: دانشنامه شهر بانک جامع دانش، فناوری و فرهنگ است و نسل‌های آینده را با تاریخ و تمدن نصف جهان پیوند می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است