کد خبر : 178155
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۱ - 02:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ازدواج دهه شصتی ها افزایش یافت

ازدواج دهه شصتی ها افزایش یافت

به گزارش مدارا، بنابر آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران، در بهار امسال مجموعا ۷۰ هزار و ۲۳۲ مرد و زن ۳۰ تا ۳۹ ساله با رشد ۲۴.۷ درصدی در قیاس با آمار مشابه خود در بهار ۹۹ روانه خانه بخت شده‌اند.

در بهار سال جاری ۴۴ هزار و ۱۶۳ مرد و ۲۶ هزار و ۶۹ زن ۳۰ تا ۳۹ ساله به ترتیب با رشد ۲۶.۵ و ۲۱.۸ درصدی در قیاس با آمار مشابه خود در بهار سال قبل ازدواج کرده‌اند و در واقع سهم مردان دهه شصتی‌ از این ازدواج‌ها بیشتر از زنان بوده است.

همچنین درحالی طی چهار سال اخیر (۹۶ تا ۹۹) بیشترین آمار ازدواج مردان و زنان ۳۰ تا ۳۹ ساله که اغلب آنها جوانان دهه شصتی هستند، مربوط به سال ۹۹ می‌شود که در  بهار امسال ۱۳ هزار و ۹۳۱ رویداد ازدواج در این رده سنی بیشتر از بهار ۹۹ ثبت شده و امید می‌رود این روند افزایشی در ۹ ماهه باقی سال ۱۴۰۰ نیز ادامه یابد. 

دراین میان از سال ۹۶ تا کنون سهم پسران ۳۰ تا ۳۹ ساله از ازدواج‌های این گروه سنی که بخش اعظمی از آنها را جوانان دهه شصت تشکیل می‌دهند، همواره بیشتر از دختران بوده است.

اخبار مرتبط:
حضور به موقع نیروهای انتظامی در صحنه سقوط بالگرد ارتش
حضور به موقع نیروهای انتظامی در صحنه سقوط بالگرد ارتش

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از حضور سریع و موثر نیروهای انتظامی، امدادی و آتش نشانی در صحنه سقوط یک بالگرد هوانیروز ارتش در درچه و برقراری نظم ترافیکی و امنیتی خبر داد.

پرونده قضایی بررسی حادثه سقوط بالگرد در درچه تشکیل می‌شود
پرونده قضایی بررسی حادثه سقوط بالگرد در درچه تشکیل می‌شود

رئیس کل دادگستری استان اصفهان از صدور دستور تشکیل پرونده قضایی بررسی حادثه سقوط بالگرد در درچه خبر داد.

هواشناسی: غرب اصفهان برفی و بارانی می‌شود
هواشناسی: غرب اصفهان برفی و بارانی می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از احتمال بارش برف و باران در مناطق غرب استان طی ساعات پیش رو خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است