کد خبر : 178155
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۱۱ - 02:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ازدواج دهه شصتی ها افزایش یافت

ازدواج دهه شصتی ها افزایش یافت

به گزارش مدارا، بنابر آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران، در بهار امسال مجموعا ۷۰ هزار و ۲۳۲ مرد و زن ۳۰ تا ۳۹ ساله با رشد ۲۴.۷ درصدی در قیاس با آمار مشابه خود در بهار ۹۹ روانه خانه بخت شده‌اند.

در بهار سال جاری ۴۴ هزار و ۱۶۳ مرد و ۲۶ هزار و ۶۹ زن ۳۰ تا ۳۹ ساله به ترتیب با رشد ۲۶.۵ و ۲۱.۸ درصدی در قیاس با آمار مشابه خود در بهار سال قبل ازدواج کرده‌اند و در واقع سهم مردان دهه شصتی‌ از این ازدواج‌ها بیشتر از زنان بوده است.

همچنین درحالی طی چهار سال اخیر (۹۶ تا ۹۹) بیشترین آمار ازدواج مردان و زنان ۳۰ تا ۳۹ ساله که اغلب آنها جوانان دهه شصتی هستند، مربوط به سال ۹۹ می‌شود که در  بهار امسال ۱۳ هزار و ۹۳۱ رویداد ازدواج در این رده سنی بیشتر از بهار ۹۹ ثبت شده و امید می‌رود این روند افزایشی در ۹ ماهه باقی سال ۱۴۰۰ نیز ادامه یابد. 

دراین میان از سال ۹۶ تا کنون سهم پسران ۳۰ تا ۳۹ ساله از ازدواج‌های این گروه سنی که بخش اعظمی از آنها را جوانان دهه شصت تشکیل می‌دهند، همواره بیشتر از دختران بوده است.

اخبار مرتبط:
علت عقب ماندگی در اسقاط خودروهای فرسوده چیست؟
علت عقب ماندگی در اسقاط خودروهای فرسوده چیست؟

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه در طول سال های گذشته گواهی اسقاط خودرو بدون اینکه اسقاطی انجام شود صادر شده است و عملا سازمان حفاظت از محیط زیست به عنوان متولی اصلی اجرای قانون در انجام وظایف خود کوتاهی کرده است.

ازدواج ۶۴ جوان ارتشی در اصفهان؛ نمایش عشق و اراده در شرایط اقتصادی سخت
ازدواج ۶۴ جوان ارتشی در اصفهان؛ نمایش عشق و اراده در شرایط اقتصادی سخت

مراسم ازدواج دسته‌جمعی ۳۲ زوج از کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران در اصفهان، در قالب طرح «لبیک ۲۱ یا امام خامنه‌ای» برگزار شد.

۲ سارق موبایل در اصفهان دستگیر شدند
۲ سارق موبایل در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی ۲ سارق موبایل قاپ با ۲۳ فقره سرقت در اصفهان دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است