کد خبر : 178105
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۹ - 20:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علت بازگشت طرح صیانت به مرکز پژوهش ها چیست؟

علت بازگشت طرح صیانت به مرکز پژوهش ها چیست؟

به گزارش مدارا،حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس درباره دلایل برگشت طرح صیانت از اینترنت به مرکز پژوهش ها به صدا و سیما گفت: طرح صیانت ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد برای همین همه ابعاد آن باید دقیق‌تر و کارشناسانه‌تر بررسی شود.

سلیمی با بیان این که این طرح مستقیم و غیر مستقیم در کسب و کار ده‌ها هزار نفر تاثیر دارد گفت: بر این اساس کمیسیون تصمیم گرفت طرح را برای بررسی دقیق‌تر به مرکز پژوهش‌ها برگرداند.

عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن تکذیب خبر  کنار گذاشته شدن طرح صیانت از اینترنت گفت: ما الان با فضای مجازی رسمی و غیر رسمی در کشور مواجه هستیم و رسانه‌های غیر رسمی الان مدیریت بخش عمده‌ای از فضا را در اختیار دارند که می‌خواهیم این‌ها هم بر اساس قانون فعالیت کنند.

اخبار مرتبط:
هوای اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
هوای اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم شرایط غبارآلودی هوا در مناطق مرکزی و شرق استان تا پایان هفته خبرداد.

هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد
هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد

رئیس شورای عالی استان‌ها در شورای شهر اصفهان گفت: هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد و جایگاه قانونی این نهاد مردمی باید به رسمیت شناخته شود.

بازسازی خطوط فرسوده فاضلاب شمال اصفهان؛ نیاز فوری به ۲.۵ همت اعتبار
بازسازی خطوط فرسوده فاضلاب شمال اصفهان؛ نیاز فوری به ۲.۵ همت اعتبار

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: عملیات بازسازی بخشی از خط انتقال فاضلاب شمال شهر پایان یافت، ۴۵ کیلومتر از شبکه فاضلاب اصفهان فرسوده است و به اعتبار ۲.۵ همتی نیاز داریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است