کد خبر : 178105
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۹ - 20:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علت بازگشت طرح صیانت به مرکز پژوهش ها چیست؟

علت بازگشت طرح صیانت به مرکز پژوهش ها چیست؟

به گزارش مدارا،حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس درباره دلایل برگشت طرح صیانت از اینترنت به مرکز پژوهش ها به صدا و سیما گفت: طرح صیانت ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد برای همین همه ابعاد آن باید دقیق‌تر و کارشناسانه‌تر بررسی شود.

سلیمی با بیان این که این طرح مستقیم و غیر مستقیم در کسب و کار ده‌ها هزار نفر تاثیر دارد گفت: بر این اساس کمیسیون تصمیم گرفت طرح را برای بررسی دقیق‌تر به مرکز پژوهش‌ها برگرداند.

عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن تکذیب خبر  کنار گذاشته شدن طرح صیانت از اینترنت گفت: ما الان با فضای مجازی رسمی و غیر رسمی در کشور مواجه هستیم و رسانه‌های غیر رسمی الان مدیریت بخش عمده‌ای از فضا را در اختیار دارند که می‌خواهیم این‌ها هم بر اساس قانون فعالیت کنند.

اخبار مرتبط:
آبیان: اصفهان می‌تواند پایلوت ملی گردشگری نجوم شود
آبیان: اصفهان می‌تواند پایلوت ملی گردشگری نجوم شود

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اصفهان از برگزاری میز استانی گردشگری نجوم خبر داد و گفت: اصفهان می‌تواند پایلوت ملی گردشگری نجوم شود.

شیشه‌فروش: سند جامع اطلاع‌رسانی بحران اصفهان تدوین می‌شود
شیشه‌فروش: سند جامع اطلاع‌رسانی بحران اصفهان تدوین می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به شناسایی ۴۲ مخاطره طبیعی و انسان‌ساز در استان، گفت: سند جامع اطلاع‌رسانی بحران در اصفهان در دستور کار است.

نوای «الله‌اکبر» در آسمان اصفهان طنین‌انداز شد
نوای «الله‌اکبر» در آسمان اصفهان طنین‌انداز شد

همزمان با شب ۲۲ بهمن‌ماه و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، آیین نورافشانی و طنین بانگ «الله‌اکبر» رأس ساعت ۲۱ در ۲۰ نقطه شاخص اصفهان برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است