کد خبر : 177879
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۵ - 12:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آب شرب یزد قطع شد

آب شرب یزد قطع شد

به گزارش مدارا، ساعت ۲ بامداد دیشب برای چندمین بار به خط لوله انتقال آب استان یزد در منطقه شرق استان اصفهان تخریب شده است.

بنا به اطلاعات بدست آمده از ستاد مدیریت بحران استان یزد، تأسیسات خط انتقال آب به استان یزد به وسیله لودر آسیب دیده  و سه حوضچه انتقالی را تخریب کردند.

به دلیل تخریب تأسیسات خط انتقالی در حال حاضر آب شرب یزد قطع شده و مردم با مشکلات جدی روبرو شدند.

مهدی جوادیان زاده، مدیر شرکت آب منطقه ای یزد در خصوص تخریب لوله خط انتقال آب یزد به خبرنگار فارس در این استان اظهار کرد: این خسارت برای چندمین بار در منطقه شرق اصفهان رخ داده است.

وی با بیان این که در حال آب انتقالی یزد قطع است، افزود: در برخی از مناطق یزد مردم با مشکل جدی نبود آب شرب مواجه شدند.

جوادیان زاده گفت: تیم امدادی شرکت آب منطقه ای یزد از دیشب در محل تخریب مستقر شدند و در حال رفع عیب هستند و امیدواریم بتوانیم تا شب مسیر انتقال آب شرب به استان یزد را تعمیر کنیم.

اخبار مرتبط:
BMW با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در اصفهان توقیف شد
BMW با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در اصفهان توقیف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف یک دستگاه خودرویBMW با سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت در اصفهان خبر داد.

داده‌محوری زیربنای تصمیم‌گیری‌های کلان مدیریت شهری اصفهان است
داده‌محوری زیربنای تصمیم‌گیری‌های کلان مدیریت شهری اصفهان است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: داده‌محوری زیربنای تصمیم‌گیری‌های کلان در این دوره مدیریت شهری بوده است.

خسروی: کارگروه توسعه متوازن در شهرستان‌های اصفهان تشکیل می‌شود
خسروی: کارگروه توسعه متوازن در شهرستان‌های اصفهان تشکیل می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از تشکیل کارگروه توسعه متوازن استان به منظور پیگیری و بررسی وضعیت پروژه‌های پیشران در شهرستان‌ها خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است