کد خبر : 177869
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۵ - 11:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

توضیحات وزیر علوم درباره انتصاب قالیباف و زاکانی به عنوان عضو هیات امنای دانشگاه تهران

توضیحات وزیر علوم درباره انتصاب قالیباف و زاکانی به عنوان عضو هیات امنای دانشگاه تهران

به گزارش مدارا، "محمدعلی زلفی گل" وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که در بند ج قانون هیات امنا دانشگاه تهران اشاره شده که اعضا باید از شخصیت‌های علمی، فرهنگی یا اجتماعی، محلی و کشوری باشند که نقش مؤثری در توسعه و پیشرفت مؤسسه مربوط نیز داشته باشند، در حالی که از سوی شما علی زاکانی و محمدباقر قالیباف به عنوان اعضای حقیقی هیات امنا انتخاب شدند، این دو چه نقش موثری در توسعه و پیشرفت دانشگاه تهران داشته‌اند؟ گفت: بحث هیات امنا این است که کسانی انتخاب شوند که بتوانند کمک کنند، دانشگاه‌ها در مسیر رشد قرار بگیرند. 

وی در ادامه توضیح داد: همچنین به بستری‌سازی برای رشد و بلوغ نخبگان کمک کنند.  همیشه هم اینگونه بوده یعنی تعدادی از افرادی که در هیات امنا قرار می‌گیرند  کسانی هستند که مدیریت اجرایی دارند، اهرم‌های قدرت در دست آن‌هاست و می‌توانند دانشگاه‌ها را چه از نظر سخت افزاری و چه از نظر نرم افزاری کمک کنند. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره دلیل انتخاب این دو به عنوان اعضای حقیقی هیات امنا گفت: رییس مجلس آقای محمد باقر قالیباف خودشان عضو هیات علمی دانشگاه تهران هستند و رتبه علمی دانشیاری دارد. همچنین آقای دکتر زاکانی هم یک شخصیت علمی است.

زلفی گل خاطر نشان کرد: علاوه بر اینکه این دو شخصیت علمی هستند، یک شخصیت اجرایی هم هستند که ما با دو هدف که هم علمی بودن و هم اجرایی بودن است این دو نفر را انتخاب کردیم. همچنین می‌خواهیم آنها از پتانسیل و ظرفیت خود برای گسترش دانشگاه‌ها، رشد و بلوغ علم و فناوری استفاده کنند. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که آیا این دو نفر با توجه به مسئولیت‌های مهمی که دارند وقت دارند به موضوعاتی که شما به آن اشاره کردید، ورود کنند؟ گفت: هیات امنا هر سال دو جلسه دوساعته دارد و خیلی جلسات زیادی ندارد.

اخبار مرتبط:
فیلتر تلگرام برداشته شد؟
فیلتر تلگرام برداشته شد؟

کاربران می‌گویند بعضی خطوط ایرانسل و رایتل بدون فیلترشکن یا پروکسی وارد تلگرام می‌شوند.

عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد
مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی گفت: آنفلوآنزا بعضی اوقات می‌تواند خیلی شدید باشد و این موج فعلی بیماری یک مقداری شدیدتر از موج‌های قبلی است و وقتی تعداد مبتلایان زیاد شود، بالاخره در آن مرگ و میر هم دارد و احتمال کشندگی افراد مبتلا هم وجود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است