کد خبر : 177863
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۵ - 10:04
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بازیگر «اخراجی ها» رییس فرهنگسرای نیاوران شد

بازیگر «اخراجی ها» رییس فرهنگسرای نیاوران شد

به گزارش مدارا، محمود شالویی، سرپرست معاونت امور هنری در حکم انتصاب ابوالفضل همراه به عنوان رئیس جدید فرهنگسرای نیاوران نوشته است: «با عنایت به تجربه پربار هنری، سوابق ارزشمند مدیریتی و شناختی که از حسن همراهی و همکاری صمیمانه جنابعالی با جامعه هنری سراغ دارم، به موجب این حکم به عنوان مشاور اینجانب و رییس فرهنگسرای نیاوران منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند قادر متعال ضمن بهره گیری از نیروی انسانی کاردان و تجارب هنرمندان ارجمند، امکانات و منابع در اختیار را در جهت برنامه ریزی اصولی و هدفمند به منظور انجام وظایف محوله، بویژه برنامه‌های بین المللی در حوزه‌های متنوع هنری برای معرفی هنر اصیل ایرانی اسلامی به کار گیرید.»

ابوالفضل همراه متولد ۱۳۵۵ در نیشابور و فارغ التحصیل نمایش از دانشکده هنر‌های زیبا در زمینه بازیگری، کارگردانی و نویسندگی تئاتر، سینما و تلویزیون فعالیت دارد. 

او در سال ۱۳۸۰ شمسی به عنوان دستیار کارگردان در سریال از میان مردم فعالیت داشت؛ سپس مدتی نیز مدیریت تولید چند پروژه را برعهده گرفت. ابوالفضل همراه پس از چند سال فعالیت در پشت صحنه، با فیلم سینمایی اخراجی ها در سال ۱۳۸۵ شمسی در نقش عباس به کارگردانی مسعود ده نمکی وارد عرصه حرفه ای بازیگری شد. او در سال ۱۳۸۴ شمسی، تجربه ای کوتاه و نیمه حرفه ای را با سریال چه کسی به سرهنگ شلیک کرد بدست آورد؛ وی در سال ۱۳۸۶ شمسی و به صورت حرفه ای با سریال سلام وارد دنیای تلویزیون شد.

رئیس مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و برگزاری و داوری جشنواره‌های فرهنگی، هنری تئاتر، فیلم، رسانه‌های دیجیتال و نشریات از جمله سوابق همراه است.

اخبار مرتبط:
اصفهان به آزمایشگاه اقتصاد نو بدل می‌شود
اصفهان به آزمایشگاه اقتصاد نو بدل می‌شود

استاندار اصفهان گفت: اصفهان در سال ۲۰۲۵ پایتخت گردشگری آسیا خواهد شد و می‌تواند با اقتصاد سبز، هوشمند و خلاق، مسیر سرمایه‌گذاری صفرکربن و کم‌مصرف آب را در کشور رهبری کند.

هشدار پلیس راه اصفهان درباره افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها
هشدار پلیس راه اصفهان درباره افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها

رئیس پلیس راه استان اصفهان نسبت به افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها با آغاز سال تحصیلی هشدار داد.

پوستر سی و هفتمین جشنواره کودک رونمایی شد
پوستر سی و هفتمین جشنواره کودک رونمایی شد

رونمایی از پوستر سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان صبح چهارشنبه در کاخ موزه چهلستون با حضور هنرمندان برگزار شد

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است