کد خبر : 177807
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۳ - 07:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آرمان عبدالعالی اعدام شد

آرمان عبدالعالی اعدام شد

به گزارش گروه اجتماعی مدارا، عبدالعالی به اتهام ارتکاب قتل غزاله شکور در سال ۱۳۹۲ و در سن ۱۷ سالگی، به اعدام محکوم شده است.

این پرونده ابهامات زیادی به همراه داشت و بارها به همین دلایل اعدام او متوقف شده بود.

بسیاری از شخصیت های فرهنگی، هنری نیز تلاش کردند تا بتوانند رضایت خانواده شکور را جلب کنند اما این خانواده حاضر به رضایت نشد و سحرگاه امروز آرمان عبدالعالی در زندان رجایی شهر اعدام شد.

 

اخبار مرتبط:
ذوب آهن قربانی مدیریت سیاسی/ افزایش زیان انباشته ۲۵ درصدی این شرکت طی ۶ ماه گذشته
ذوب آهن قربانی مدیریت سیاسی/ افزایش زیان انباشته ۲۵ درصدی این شرکت طی ۶ ماه گذشته

نماینده مردم تهران در مجلس با انتقاد شدید از عملکرد وزیر تعاون، افزایش ۲۵ درصدی زیان انباشته ذوب آهن اصفهان طی شش ماه را نتیجه ضعف مدیریت، سیاسی کاری و بی توجهی به مسائل کارگران و تولید داخلی دانست.

روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است
روزنامه الاخبار: وزیر خارجه لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفته است

روزنامه لبنانی «الاخبار» مدعی شد وزیر امور خارجه لبنان با خودداری از طی مراحل قانونی پذیرش سفیر جدید ایران، عملا روند تبادل سفرا میان دو کشور را متوقف کرده است. بر اساس این ادعا، وزیر خارجه لبنان همچنین نسخه‌ای از اوراق استوارنامه سفیر پیشنهادی ایران را به کاخ ریاست‌جمهوری ارسال نکرده و حتی موافقت رسمی لبنان با این انتصاب را نیز به تهران اعلام نکرده است؛ موضوعی که عملا مانع اعزام سفیر جدید ایران به بیروت شده است.

گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟
گزارش فایننشال تایمز از افزایش قیمت بنزین در ایران / مردم چه می‌گویند؟

ایران در پی افزایش تازه قیمت بنزین است؛ اقدامی که در شرایطی انجام می‌شود که تحریم‌های آمریکا این کشورِ نفت‌خیز را ناچار کرده است سوخت پالایش‌شده وارد کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است