کد خبر : 177781
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۲ - 10:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نخست وزیر فرانسه به کرونا مبتلا شد

نخست وزیر فرانسه به کرونا مبتلا شد

به گزارش مدارا، ژان کاستکس، نخست وزیر فرانسه که به طور کامل در برابر ویروس کرونا واکسینه شده است، متوجه شد که پس از بازگشت از بلژیک و دیدار با الکساندر دی کرو، همتای بلژیکی‌اش، تست کرونای دخترش مثبت شده است. کاستکس سپس تست کرونا داد و جواب آزمایش او هم مثبت شد.

دفتر نخست وزیری فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ژان کاستکس به فعالیت خود ادامه خواهد داد و به مدت ۱۰ روز در قرنطینه می‌ماند.

مثبت شدن تست کرونای کاستکس مصادف شده است با افزایش محدودیت‌ها در تعدادی از کشورهای اروپایی به منظور کاهش شمار ابتلاها و افرادی که به خاطر این ویروس در بیمارستان بستری می‌شوند. اتریش از روز دوشنبه مجددا یک تعطیلی عمومی و سراسری در کشور اعمال کرد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد، از آنجایی که قوانین بهداشتی سفت و سخت فرانسه به کنترل این ویروس کمک کرده است، نیازی به اعمال چنین تعطیلی‌ها و اقداماتی در این کشور وجود ندارد اما خواستار تسریع در روند تزریق دوز سوم یا دوز یادآور شد.

هفته گذشته، وزارت بهداشت فرانسه تزریق دوز یادآور به افراد بالای ۴۰ سال را توصیه کرد. در حال حاضر کادر درمان فرانسه مشغول تزریق دوز یادآور به افراد بالای ۶۵ سال هستند.

اخبار مرتبط:
تبعیض در پرداخت حقوق بازنشستگان فرهنگی/اقدام صندوق بازنشستگی برخلاف نص صریح قانون
تبعیض در پرداخت حقوق بازنشستگان فرهنگی/اقدام صندوق بازنشستگی برخلاف نص صریح قانون

درحالی که طبق ماده ۶ قانون رتبه‌بندی بازنشستگان فرهنگی باید از فوق‌العاده ویژه برخوردار می‌شدند، اما صندوق بازنشستگی برخلاف نص صریح قانون، میانگین دو سال آخر خدمت را ملاک قرار داده است.

آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از استقرار تجهیزات و آماده‌باش شبانه‌روزی اکیپ‌های ستاد سیل همزمان با کاهش دما خبر داد.

انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر
انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از ابلاغ دستور آغاز رسمی انتخابات از ۲۷ آذرماه خبر داد و گفت: فرآیند تشکیل هیئت‌های اجرایی از روز بعد در سراسر استان آغاز می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است