کد خبر : 177780
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۲ - 10:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بدهی پرسپولیس به کالدرون به کجا رسید؟

بدهی پرسپولیس به کالدرون به کجا رسید؟

به گزارش مدارا، بخشی از مبلغ مطالبات این مربی آرژانتینی توسط باشگاه پرسپولیس پرداخت شده است اما وکیل این مربی به دنبال وصول باقی مطالبات کالدرون است.

مجید صدری، سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره وضعیت مطالبات کالدرون اظهار کرد: ما بخشی از مطالبات کالدرون را پرداخت کردیم تا این‌جای کار ۲ بار تلاش باشگاه پرسپولیس برای انتقال پول ناموفق بوده است و در تلاش هستیم طی روزهای آینده این مساله را برطرف کنیم.

او افزود: باشگاه پرسپولیس همچنین تلاش کرد از طریق AFC اقداماتی را برای تسریع امور انجام دهد اما نتوانستیم با AFC به نتیجه مشخصی برسیم.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است