کد خبر : 177774
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۲ - 09:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برخورد با یک خبرنگار این بار در کاشان

برخورد با یک خبرنگار این بار در کاشان

به گزارش مدارا، در فیلمی که توسط خبرنگار اخراجی از صحن علنی شورای شهر کاشان گرفته شده است، در حالی که یکی از اعضای این شورا در حال بیان وضعیت خدمات شهری است، رئیس شورای شهر با ادبیات دستوری خطاب به خبرنگار، می‌گوید که نه فیلم بگیرد و نه عکس و وقتی خبرنگار این پرسش را مطرح می کند که مگر اینجا صحن علنی شورا نیست؟ در ادامه از او خواسته می شود که جلسه را ترک کند و رییس شورای شهر به سایر اعضا می‌گوید جلسه تا زمان خروج خبرنگار ادامه پیدا نخواهد کرد!

خبرنگار از رییس شورای شهر کاشان علت رفتارش را می‌پرسد و او می‌گوید: «نمی‌خواهم علت را بگویم.»

علیرضا خانی، سردبیر رونامه اطلاعات، در واکنش به این رویداد گفت: «ما هنوز در حال تمرین و سیاه مشق کردن اساس ها و روش های دموکراسی و مردمسالاری هستیم. در حدی که فردی در حد بخشدار، فرماندار و یک عضو شورایی در یک روستا حتی به خود اجازه می دهد بدیهی ترین مسائل که باید آشکار و در مرئی و منظر مردم باشد را محرمانه جلوه دهد، اینگونه وانمود کند که از اختیارات خیلی بالایی برخوردار است و حق دارد که هر کاری انجام دهد، بدیهی ترین و پیش پا افتاده ترین موضوعات را محرمانه بیانگارد و فکر کند آدم مهمی است و این حق را دارد که حرف هایش را سانسور کند.»

او  درباره برچسب محرمانه بودن به برخی موضوعات و تخلفات اظهار کرد: «اساسا در دنیای امروز موضوع محرمانه بودن به طور کلی در حال منتفی شدن است. زمانه ای است که ویکی‌لیکس می آید و میلیون ها صفحه از اسناد سرویس های امنیتی کشورش را روی سایت می گذارد و منتشر می کند. حال تصور کنید در یک شهرستان کوچک که شورای شهر آن می خواهد به عنوان مثال درباره ی فاضلاب و جوی و آسفالت یک کوچه تصمیم گیری کند، این رفتارها را که ناشی از جهل و ناآگاهی است، به دنبال دارد و مسائل بسیار پیش پا افتاده ای را تصور می کنند باید محرمانه باشد.»

این روزنامه نگار قدیمی همچنین اظهار کرد: «عنوان کردن کلمه محرمانه دلیل دیگری هم دارد که آقایان دوست دارند زیاد آن را به کار ببرند. کسی که مدام می گوید حرف های من محرمانه است یا جلسه محرمانه است یا این نشست محرمانه است، فکر می کند به خود شأن و اعتبار می دهد و می گوید آدم مهمی است که حرف های محرمانه می زند. در حالی که از سر کوچه خبر ندارد و خودش بسیار در حد ترحم برنگیزی است، اما تصورش از محرمانگی این است که به خود شأن و اعتبار می دهد.»

او گفت: «در برخورد با این‌گونه رفتارها ضمن تذکر جدی، مقرراتی باید تصویب شود که به عنوان مثال جلسه شورای شهر در فضای مجازی مثل اینستاگرام پخش زنده داشته باشد. همچنین باید تذکری به آقایان داده شود که این رفتارهایشان نه تنها غیرمعقول، بلکه مضحک است.»

اخبار مرتبط:
پیکر ناصر تقوایی در امامزاده طاهر آرام گرفت
پیکر ناصر تقوایی در امامزاده طاهر آرام گرفت

پیکر ناصر تقوایی، کارگردان نامدار سینمای ایران در امامزاده طاهر (ع) کرج به خاک سپرده شد.

عزل مدیرکل فرودگاه اردبیل برای بازرسی از کیف خانم وزیر!
عزل مدیرکل فرودگاه اردبیل برای بازرسی از کیف خانم وزیر!

طی اتفاقی عجیب و نادر، مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل با صدور حکمی فوری عزل شد.

وزیر کشور: انتخابات تناسبی نختستین بار فقط در تهران برگزار می‌شود
وزیر کشور: انتخابات تناسبی نختستین بار فقط در تهران برگزار می‌شود

وزیر کشور با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات تناسبی در هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، این مدل را گامی مهم در جهت تقویت فعالیت حزبی و توسعه سیاسی کشور دانست. وی تأکید کرد که انتخابات پیش‌رو با دو تحول اساسی همراه خواهد بود: تمام‌الکترونیکی شدن فرآیند رأی‌گیری و اجرای مدل تناسبی در شهر تهران.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است