کد خبر : 177758
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ - 14:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فردوسی پور به تلویزیون برمی گردد؟

فردوسی پور به تلویزیون برمی گردد؟

به گزارش مدارا،حمید جبلی رئیس جدید صداو سیما بعد از قبول این پست اعلام کرد مشکلی برای بازگشت عادل فردوسی پور به آنتن تلویزیون ندارند. بعد از این اظهارنظر اکثر رسانه‌ها گمانه‌زنی کردند و نوشتند عادل در آستانه بازگشت به شبکه سه قرار دارد و به زودی کارش را آغاز می‌کند. در این مدت اما اتفاقی رخ نداد.

امروز جبلی وقتی دوباره با این سوال روبه‌رو شد که آیا فردوسی پور بازمی‌گردد، جواب داد: «در مورد بازگشت چهره‌هایی همچون عادل فردوسی‌پور به آنتن رسانه ملی هم پاسخ همان است که از قبل اعلام کرده‌ام.»

جالب است که رئیس سابق صداوسیما هم پیشتر می گفت مشکلی برای بازگشت فردوسی پور به تلویزیون وجود ندارد. رئیس جدید نیز در برخورد با مردم و چهره های رسانه ای همین حرف ها را تکرار می کند. سوال این است: مگر ریاست صداوسیما بالاترین مرجع تصمیم سازی در این ارگان نیست؟ پس چگونه است که روسای صداوسیما با اینکه می گویند مشکلی برای بازگشت عادل وجود ندارد این اتفاق رخ نمی دهد؟ مشکل از کجاست؟

پیمان جبلی نمی تواند با گفتن یک جمله ساده و مثبت درباره مجری برنامه توقیف شده ۹۰، مردم و رسانه ها را توجیه کند. افکار عمومی به دنبال یک راهکار عملی در این زمینه هستند؛ وگرنه همه آدم ها که می توانند خوب شعار بدهند.

 

اخبار مرتبط:
رینگ سوم ترافیکی اصفهان اشباع شد؛اجرای ۱۰۰ کیلومتر رینگ پساب شهری
رینگ سوم ترافیکی اصفهان اشباع شد؛اجرای ۱۰۰ کیلومتر رینگ پساب شهری

معاون عمران شهردار اصفهان گفت: رینگ سوم ترافیکی اصفهان اشباع شده و بهره‌برداری از رینگ چهارم این امکان می‌دهد که خودروهای عبوری از شمال، جنوب، شرق و غرب بدون ورود به شهر، تردد کنند.

۱۰ حادثه ۲۴ ساعت اخیر اصفهان ۵۷ حادثه دیده و ۲ فوتی داشت
۱۰ حادثه ۲۴ ساعت اخیر اصفهان ۵۷ حادثه دیده و ۲ فوتی داشت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از وقوع ۱۰ حادثه مختلف در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: نیروهای امدادی هلال‌احمر به ۵۷ نفر حادثه‌دیده امدادرسانی کردند و ۲ نفر نیز جان باختند.

منتظری: شهرداری‌های اصفهان مکلف به همکاری با آموزش‌وپرورش هستند
منتظری: شهرداری‌های اصفهان مکلف به همکاری با آموزش‌وپرورش هستند

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری اصفهان با اشاره به افت صدور پروانه‌های ساختمانی در استان، تأکید کرد شهرداری‌ها طبق قانون موظف به همکاری کامل برای تأمین سرانه‌های آموزشی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است