کد خبر : 177747
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ - 10:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تاکید دوباره رئیس سازمان صداوسیما برای استفاده از چهره های محبوب

تاکید دوباره رئیس سازمان صداوسیما برای استفاده از چهره های محبوب

به گزارش مدارا، پیمان جبلی در مورد سلیقه مخاطبان برای بازگشت چهره‌های  محبوب به رسانه ملی گفت: از ضوابط حرفه‌ای و قانونی رسانه ملی است که از تمام ظرفیت‌ها و قدرت آنتن برای جلب اعتماد و جذب نظر مخاطبان استفاده کند و هیچ گونه ظرفیتی را نباید نادیده بگیرد.

رییس سازمان صدا و سیما تاکید کرد: استفاده بهینه از تمام ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها از ضوابط و معیارهای اساسی سازمان است، در دوره جدید ما سعی می‌کنیم از هیچ ظرفیتی در حوزه توانمندی، استعداد، محتوا، ژانرهای برنامه سازی در حوزه نیروی انسانی غافل نشویم و همه را به رسمیت شناخته و از تک تک آنها صیانت کنیم.

جبلی در پاسخ به سوال خبرنگار خانه ملت در مورد بازگشت چهره‌های محبوبی همچون فردوسی پور به آنتن رسانه ملی گفت: پاسخ همان است که از قبل اعلام کرده‌ام.

 روز ۱۰ مهرماه سال جاری هوادار فوتبال خوزستانی در دیدار با جبلی خطاب به او درخواست بازگشت فردوسی پور را داشت و عنوان کرد: می‌توانم از شما خواهش کنم که برنامه ۹۰ با اجرای آقای عادل فردوسی پور را احیا کنید تا کام فوتبال دوستان شیرین‌تر از پیش شود و جبلی در پاسخ به این درخواست اظهار داشت: «عادل فردوسی‌پور می‌تواند دوباره در تلویزیون فعالیت کند و از نظر ما منعی ندارد.»

صحبت‌های رئیس صدا و سیما در خصوص نبود هیچگونه منعی برای بازگشت فردوسی پور به شبکه سه بار دیگر بر ادعای بسیاری از نزدیکان مجری و تهیه کننده برنامه نود صحه می‌گذارد، در حال حاضر این مجری توانمند ورزشی کشور به عنوان تهیه کننده رسمی شبکه سه از ابتدا هم مشکلی برای بازگشت و اجرا در این شبکه نداشته است و در برنامه فوتبال ۱۲۰ شبکه ورزش مشغول تهیه کنندگی هست.  مسئولان برای بازگشت وی به منظور گزارش بازی‌های داخلی و خارجی و تهیه کنندگی در برنامه‌های جدید درخواست داده‌اند اما متاسفانه فردوسی پور از این امر سرباز می‌زند و این مساله را تنها منوط به از سرگیری تولید برنامه ۹۰ می‌داند.حالا باید منتظر ماند و دید با درخواست دوباره پیمان جبلی رئیس جدید صدا و سیما آیا باز هم عادل فردوسی پور از همکاری با برنامه‌های مختلف ورزشی شبکه سه سرباز می‌زند؟ البته در کنار چهره هاى ورزشى هنرمندان محبوب دیگر در طى سال‌هاى اخیر به دلیل برخی از سیاست‌ها از همکاری با رسانه ملى محروم شده‌اند؛ امید است با انتخاب اصلح جبلى شاهد بازگشت این هنرمندان و آشتى رسانه ملى و مردم باشیم. /

اخبار مرتبط:
ظرفیت تشکل‌های مردمی، موتور محرک برنامه‌های جمعیتی است
ظرفیت تشکل‌های مردمی، موتور محرک برنامه‌های جمعیتی است

معاون استاندار اصفهان با تأکید بر نقش‌آفرینی تشکل‌های مردمی در تحقق سیاست‌های جمعیتی، خواستار تسهیل فرایندهای قانونی و تقویت تبلیغات هدفمند و مستمر برای حمایت از سمن‌ها شد.

باروی دیلمی اصفهان در آستانه ثبت ملی قرار گرفت
باروی دیلمی اصفهان در آستانه ثبت ملی قرار گرفت

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اصفهان از ارسال پرونده ثبت ملی «باروی دیلمی اصفهان» به وزارت میراث‌فرهنگی خبر داد.

دمای اصفهان افزایش می‌یابد؛ احتمال سقوط بهمن در مناطق برف‌گیر
دمای اصفهان افزایش می‌یابد؛ احتمال سقوط بهمن در مناطق برف‌گیر

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش یک تا ۲ درجه‌ای دما در بیشتر مناطق استان طی ۲۴ ساعت پیش رو خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است