کد خبر : 177693
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۹ - 17:32
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کاهش ۸ درصدی اهدای خون در ایام کرونا

کاهش ۸ درصدی اهدای خون در ایام کرونا

به گزارش مدارا، پیمان عشقی روز شنبه در نشست خبری افزود: کرونا در دنیا شوک خونی ایجاد کرد و در همه کشورها حتی در کشورهای پیشرفته در مقالات علمی که به چاپ رساندند به این موضوع اشاره کرده اند سنگین ترین شوک های خونی در آمریکا اتفاق افتاد.

وی ادامه داد :حتی در تابستان امسال، انگلستان مجبور شد به ایرلند که در زمینه انتقال خون قوی عمل می‌کند خون ارسال کند. این در حالیست که در بسیاری از کشورهای دنیا برای تامین خون مورد نیاز خود معافیت‌های اهدای خون را تغییراتی اساسی دادند.

عشقی تاکید کرد: اما در ایران در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ شاهد افزایش اهدای خون نیز بودیم به رغم اینکه در این مدت شاهد بودیم که پیک پنجم کرونا سنگین بود اما  در این مدت شاهد افزایش ۶ و ۷ دهم درصدی اهدای خون در امسال نسبت به سال ۹۹ بودیم و در برخی ستان‌ها مانند خوزستان به رغم مشکلات و شرایط خاص تا ۲۵ درصد نیز افزایش اهدای خون داشتیم.

وی ادامه داد: اینها را مدیون مردم و فرهنگ ایثار و نوع‌دوستی اهداکنندگان خون در ایران هستیم که به صورت کاملاً داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی حتی بر پایه فرهنگ هایی مانند نذر خون یاریگر انتقال خون و نجات دهنده بیماران نیازمند به خون و فرآورده های آن هستند.

عشقی تاکید کرد :وضعیت انتقال خون ایران در بین کشورهای منطقه بسیار خوب است و حتی در بسیاری از موارد رفرنس کشورهای منطقه هستیم و  وبینارهای زیادی هم در این حوزه برگزار کردیم.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان
فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با هشدار درباره فرونشست زمین گفت: این پدیده جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است