کد خبر : 177677
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۹ - 16:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ممنوعیت تردد شبانه لغو شود

ممنوعیت تردد شبانه لغو شود

به گزارش مدارا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با گرامیداشت هفته بسیج و تجلیل از روحیه بسیجی دست اندکاران مقابله با بیماری کرونا، اظهار داشت: کادر بهداشت و درمان و همه دست اندرکاران با روحیه جهادی و بسیجی در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا مشغول ایثار و فداکاری هستند و با حفظ و تقویت این روحیه می توان بر مشکلات غلبه کرد.

رئیس جمهور افزود: دغدغه و اولویت اصلی دولت، صیانت از جان مردم است و این مسیر را تا رسیدن به شرایط مطلوب با قوت ادامه خواهیم داد.

رئیسی جدیت در کنترل رفت و آمد از طریق مرزهای کشور را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: وزارت کشور و وزارت بهداشت و درمان وظیفه دارند با  حساسیت و جدیت، تردد افراد از مرزها را کنترل کنند.

رئیس جمهور با تأکید بر تداوم اعمال کنترل های هوشمند و تاثیر آن در کنترل بیماری کرونا،‌ گفت: به هر میزان که ابعاد و حجم کنترل های هوشمند افزایش می یابد، می توان محدودیت های غیر هوشمند را کاهش داد.

رئیسی تأکید کرد: با توجه به واکسیناسیون عمومی، ممنوعیت تردد شبانه در شهرها لغو شود.

اخبار مرتبط:
شهیکی: اکوسیستم نوآوری باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اجرا شود
شهیکی: اکوسیستم نوآوری باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اجرا شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر لزوم پیاده سازی اکوسیستم باز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک برای اثربخشی بیشتر نیاز به الگوی نوین دارد.

کرم‌زاده: گره ورزش و گردشگری در اصفهان باید باز شود
کرم‌زاده: گره ورزش و گردشگری در اصفهان باید باز شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر لزوم اتصال عملیاتی ورزش و گردشگری گفت: این پیوند مغفول‌مانده می‌تواند به رونق اقتصادی، توسعه گردشگری و ارتقای سلامت اجتماعی منجر شود.

حریق انبار لوازم خانگی در اصفهان مهار شد
حریق انبار لوازم خانگی در اصفهان مهار شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از مهار کامل حریق گسترده یک انبار لوازم خانگی در خیابان عبدالرزاق خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است