کد خبر : 176086
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۸ - 11:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجلس نمی تواند برای مهریه سقف تعیین کند

مجلس نمی تواند برای مهریه سقف تعیین کند

به گزارش مدارا، موسی غضنفرآبادی اظهار کرد: کار کارشناسی این طرح انجام شده است اما از نظر ما اگر قرار است این طرح در کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد باید کار کارشناسی دقیق تری بروی آن انجام شود.

وی ادامه داد: در این طرح به هیچ عنوان در مورد میزان مهریه تصمیم گیری نخواهد شد بلکه قالب طرح این است که قانونی مصوب شود که هم مردان زندان نروند و هم زنان حقشان ضایع نشود .

غضنفرآبادی تاکید کرد: تعیین میزان مهریه خلاف شرع و قانون است و چنین چیزی امکان ندارد و مجلس نمی تواند برای مهریه سقف تعیین کند.

حتی قانون صدو ده سکه هم نقض شده است و هرکسی امروز به عنوان بدهکار مهریه باشد براساس قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی زوجه می تواند در خواست حبس کند و اگر آن طرف نداشته باشد و برای دادگاه محرز شود حبس منتفی می شود.

گفتنی است روز سه شنبه جمعی از مردان بدهکار مهریه با تجمع در مقابل مجلس تقاضای دادخواهی و تغییر قانون زندانی شدن به خاطر مهریه را داشتند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: پیش بینی تورم برای سال آینده حدود ۴۰ درصد است
نماینده مجلس: پیش بینی تورم برای سال آینده حدود ۴۰ درصد است

نماینده ایذه، در مجلس گفت: چگونه ممکن است کشوری مانند روسیه با ۲۰ هزار تحریم در صدر تحریم‌های بین المللی باشد و ما با یک چهارم تحریم‌های روسیه، میزان تورم مان شش برابر روسیه باشد. این مسئله نشان می‌دهد که تورم ما بیش از آنکه مشکلات بیرونی و ناشی از تحریم باشد، ناشی از افزایش نقدینگی، سیاست‌های غلط پولی و بانکی و رهاشدگی اقتصاد، وابستگی شدید به نفت و شوک‌های ارزی توسط بانک مرکزی است

الجزیره: نتانیاهو، ترامپ را به جنگی دیگر علیه ایران ترغیب می‌کند
الجزیره: نتانیاهو، ترامپ را به جنگی دیگر علیه ایران ترغیب می‌کند

الجزیره با اشاره به سفر پیش روی نخست وزیر اسرائیل به آمریکا نوشت: به باور رئیس جمهوری آمریکا برنامه هسته‌ای ایران از بین رفته و نتانیاهو برای پرهیز از تقابل با او و نقض علنی آنچه وی مدعی شده است، قصد دارد تا از برنامه موشکی تهران «هیولا»ی تازه‌ای بسازد.

پولادی، نماینده مجلس: افزایش بی دلیل مالیات‌ها در شرایط تورم افسارگسیخته، سفره مردم را کوچک‌ترکرده است
پولادی، نماینده مجلس: افزایش بی دلیل مالیات‌ها در شرایط تورم افسارگسیخته، سفره مردم را کوچک‌ترکرده است

نماینده نوشهر در مجلس گفت: افزایش غیر منطقی، بی دلیل و تورم زای مالیات بر ارزش افزوده، در شرایط تورم افسارگسیخته، سفره مردم را کوچک‌ترکرده است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است