کد خبر : 175921
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۵ - 22:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سوشا مکانی در لیگ نروژ ۷ گل خورد

سوشا مکانی در لیگ نروژ ۷ گل خورد

به گزارش مدارا، در چارچوب رقابت های لیگ نروژ، تیم های میوندالن و هوگسوند از ساعت ۱۸:۳۰ به مصاف هم رفتند. در این بازی سوشا مکانی، بازیکن ایرانی میوندالن در ترکیب اصلی تیمش قرار داشت. در نهایت و در پایان ۹۰ دقیقه این مسابقه، تیم میوندالن متحمل شکستی بسیار سنگین شد. آنها در حضور سوشا مکانی در درون دروازه، در این مسابقه ۷ گل دریافت کردند و با حساب ۷-۰ شکست خوردند.

با این نتیجه، میوندالن با ۱۵ امتیاز در قعر جدول رده بندی مسابقات لیگ نروژ باقی ماند. هوگسوند نیز با ۳۱ امتیاز به رده هفتم صعود کرد.

اخبار مرتبط:
نگرانی دولت از سفره‌های لاغر مردم خبرساز شد
نگرانی دولت از سفره‌های لاغر مردم خبرساز شد

برخی مسوولان وزارت بهداشت که در گفت‌وگو با خبرنگاران، مساله سوءتغذیه در مناطق و جمعیت محروم را تایید یا خبررسانی می‌کردند، یا از مسوولیت خود کنار گذاشته شدند، یا توسط نهادهای حراست و امنیتی، بازخواست و توبیخ و ممنوع‌المصاحبه شدند.

سیاست تازه قوه قضائیه درباره مهریه سروصدا کرد
سیاست تازه قوه قضائیه درباره مهریه سروصدا کرد

رئیس قوه قضاییه در تازه‌ترین اظهارات خود بر لزوم تغییر رویکرد در پرونده‌های مهریه تأکید کرد و گفت گاهی مردان واقعاً توان پرداخت حتی یک سکه در سال را ندارند و حبس آن‌ها نه‌تنها کمکی نمی‌کند، بلکه تبعات اجتماعی و خانوادگی سنگینی دارد.

دو تبعه خارجی متهم به قتل دستگیر شدند
دو تبعه خارجی متهم به قتل دستگیر شدند

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از دستگیری دو تبعه خارجی به اتهام قتل، خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است