کد خبر : 174563
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۴ - 19:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کرونا باز هم جامعه هنری را عزادار کرد

کرونا باز هم جامعه هنری را عزادار کرد

به گزارش مدارا، پیام تسلیت سیمافیلم در پی درگذشت زنده‌یاد سیامک اطلسی، بدین شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت زنده‌یاد سیامک اطلسی هنرمند پیشکسوت عرصه تلویزیون، سینما و دوبله کشورمان که در آثار ماندگار و خاطره‌سازی از جمله «مختارنامه» و «پدرسالار» خوش درخشید، موجب تاسف و تاثر عمیق جامعه هنری کشور شد. بار دیگر جامعه هنری عزادار عزیزی است که بر اثر ویروس منحوس کرونا جان به جان آفرین تقدیم کرد.

زنده‌یاد سیامک اطلسی از فعالان عرصه دوبله و بازیگری در کشور بود که زحمات زیادی در این عرصه کشید و در سریال‌های «مختارنامه»، «پدرسالار»، «شیخ بهایی»، «تعبیر وارونه یک رویا»، «پهلوانان نمی‌میرند» و.‌.. به کاراکترهای متفاوتی جان بخشید.

بی‌شک غم از دست دادن هنرمند محبوب، مردمی و بااخلاق، زنده‌یاد سیامک اطلسی موجب تأثر و اندوه عمیق مردم هنردوست است.

مرکز سیمافیلم درگذشت این هنرمند باسابقه، گرانقدر و باارزش را به خانواده ایشان، اهالی رسانه ملی و جامعه هنری کشور تسلیت می‌گوید.»

اخبار مرتبط:
وکیل شکوری راد: نامه قاضی به زندان برای اعزام شکوری راد به پزشکی قانونی صادره شده است / اگر پزشکی قانونی تشخیص دهد که وی هم اکنون توانایی لازم برای تحمل شرایط بازداشت و حبس را ندارد، آزاد می‌شود
وکیل شکوری راد: نامه قاضی به زندان برای اعزام شکوری راد به پزشکی قانونی صادره شده است / اگر پزشکی قانونی تشخیص دهد که وی هم اکنون توانایی لازم برای تحمل شرایط بازداشت و حبس را ندارد، آزاد می‌شود

وکیل علی شکوری راد با اشاره به اجرایی شدن حکم یک سال زندان وی، گفت: وی باید به طور منظم تحت درمان و مراقبت‌های ویژه پزشکی باشد. ما این موارد را به اطلاع مسئولین دادسرا رساندیم و گواهی‌ پزشکان مربوطه در این خصوص را نیز به دادسرا ارائه دادیم و درخواست کردیم که ایشان را به پزشکی قانون اعزام کنند تا در خصوص توان ایشان برای تحمل حبس و بازداشت اظهار نظر تخصصی شود.

جمالی‌نژاد: ۱۳ مصوبه سفر به خور و بیابانک اجرایی شد
جمالی‌نژاد: ۱۳ مصوبه سفر به خور و بیابانک اجرایی شد

استاندار اصفهان با اشاره به مصوبات سفر استانی به شهرستان خور و بیابانک گفت: از مجموع ۳۷ مصوبه این سفر، ۱۳ مصوبه به‌طور کامل اجرا شده و ۱۱ مصوبه دیگر نیز با پیشرفت در حال اجرا است.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان: اقلام مورد نیاز شب عید و ماه رمضان تأمین شده است
مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان: اقلام مورد نیاز شب عید و ماه رمضان تأمین شده است

مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان گفت: اقلام مورد نیاز شب عید و ماه مبارک رمضان خانوارهای استان اصفهان بیش از حد مورد نیاز تأمین شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است