کد خبر : 174559
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۴ - 16:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روسیه: با ایران درباره افغانستان همکاری می کنیم

روسیه: با ایران درباره افغانستان همکاری می کنیم

به گزارش مدارا،  سرگئی نارشکین امروز (یکشنبه) در گفت و گو با شبکه تلویزیونی راشاتودی روسیه خاطرنشان کرد که روسیه با سازمان های اطلاعاتی همه کشورهای منطقه درباره افغانستان همکاری می کند.

رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه با اشاره به اهمیت مساله افغانستان تصریح کرد که تعامل سازمان های تجسسی کشورهای منطقه در باره مساله افغانستان بسیار مهم است.

روسیه از یک ماه پیش و پس از تصرف کابل پایتخت افغانستان توسط طالبان، با این گروه ارتباط برقرار کرد و بیشترین تماس‌های مسکو با این گروه از طریق سفارت روسیه در کابل صورت می‌گیرد.

گزارش تجسسی آمریکا درباره منشاء کرونا غیرحرفه ای است

رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه، از گزارش جامعه تجسسی آمریکا درباره منشاء ویروس کرونا انتقاد کرده و آن را غیرحرفه ای خواند.

وی در این باره گفت: جامعه تجسسی آمریکا به تازگی گزارش خود در مورد منشاء ویروس کرونا را منتشر کرد که بسیار نخ نما و دارای ماهیت سیاسی بود. گزارش های تجسسی نباید این گونه باشند.

به گفته نارشکین، این مساله بخاطر بروز بحران در جامعه تجسسی آمریکا است که سعی می کنند مسائل را سیاسی کنند.

نارشکین معتقد است که از راه طبیعی وارد محیط زیست شده است.

نتیجه تحقیقات جامعه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که ویروس کرونا با هدف استفاده به عنوان یک سلاح بیولوژیکی منتشر نشده است.

به گزارش واشنگتن پست، جامعه اطلاعاتی آمریکا احتمال اینکه ویروس کووید-۱۹ که بیش از ۴ میلیون انسان را در جهان کشته است، به عنوان یک سلاح بیولوژیکی چین توسعه یافته باشد را رد کرده‌ است.

آنها همچنین نتوانستند درباره منشا این ویروس هم به یک اجماع برسند.

خلاصه‌ای از گزارش طولانی که نهادهای اطلاعاتی آمریکا به جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا ارائه داده‌اند، همچنان انگشت اتهام را به سمت دولت پکن گرفته‌اند که اجازه تحقیق جامعه جهانی درباره منشا این ویروس را نمی‌دهد و در برابر اشتراک اطلاعات مربوطه مقاومت می‌کند و دیگر کشورها از جمله آمریکا را به خاطر این همه‌گیری مورد سرزنش قرار می‌دهد که نزدیک به ۶۳۵ هزار آمریکایی را به کام مرگ کشانده است.

بر اساس ادعای جامعه اطلاعاتی آمریکا، "این اقدامات تا حدی عدم قطعیت خود دولت چین در مورد این که تحقیقات می‌تواند به چه منجر شود را نشان می‌دهد، و همچنین نگرانی از این که جامعه بین‌المللی از این مساله برای اعمال فشار سیاسی بر چین استفاده می‌کند."

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است